avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... inegalitate, divort, fostul sot este avocat, se ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

inegalitate, divort, fostul sot este avocat, se reprezinta singur

buna ziua! sunt implicata in divort, fostul sot este avocat si decan barou, se reprezinta singur. este greu, eu sa fiu reprezentata de avocat, care nu poate fi la fel de spontan ca partea adversa care se reprezinta singura si poate folosi detalii pentru care eu trebuie sa ma consult cu avocatul. cunoasteti jurisprudenta in acest sens?
V-am răspuns dar a fost șters mesajul.

Care e problema?
Ce va îngrijorează?
Ultima modificare: Marți, 11 Mai 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Angajați un avocat care să vă reprezinte. Dacă aveți suspiciuni sau temeri, angajați un avocat din alt barou. Eventual, solicitați strămutarea cauzei.
Puteți să comunicați fără probleme cu avocatul în timpul ședinței de judecată.
De ce nu divortati amiabil?
Nu există nici o jurisprudenta,nu asa se pune problema.Angajati av din alta localitate e varianta ideală,.Ce să Faceti dac era tinichigiu auto nu era spontan în sala de judecată ci doar la el în service...
Problema nu se pune pe spontaneitate ci pe alte aspecte...
Nimic nu va împiedică sa va angajati avocat care sa cunoască foarte bine cazul pe varianta dvs.
Sunt avocati care stau la.consultatii juridice cu.clientii și 3-4 ore pe zi.

Alte discuții în legătură

Modul de calcul al vechimii in functii juridice A. Ionut A. Ionut cunoaste cineva daca vechimea ca si consilier juridic se ia in calcul si in cazul unui contract de munca cu timp partial de 2 ore/zi? (vezi toată discuția)
Refuz desemnare avocat de catre decan tobescu tobescu Buna ziua, as avea o întrebare multumesc pentru raspunsurile Dvs. O prietena de a mea a obtinut \"asistenta juridica gratuita si totala\" de la judecatorie ... (vezi toată discuția)
E legal? e moral? e deontologic? Ghita Eugen Ghita Eugen Sunt in proces penal cu un avocat, pe care-l acuz de falsificarea unui contract de vinzare-cumparare. In instanta, acest avocat si-a desemnat ca ... (vezi toată discuția)