avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua! Puteti sa-mi spuneti, va rog, daca in ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua! Puteti sa-mi spuneti, va rog, daca in prezent am voie ...

Buna ziua! Puteti sa-mi spuneti, va rog, daca in prezent am voie sa ma plimb cu cainele pe spatii verzi in parc, atat timp cat este in lesa si strang dupa el?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 18:14, 13 Mai 2021
De vreme ce în parcul în care vă plimbați nu există indicatoare care să interzică acest lucru, nu văd vreo problemă. Fiecare consiliu local reglementează modalitatea de exploatare a parcurilor și regulile de acces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plimbarea cainilor de companie pe spatiile verzi ADNgraphic ADNgraphic Buna ziua, Se poate sa imi spuna si ie cineva ce spune legea in legatura cu plimbarea cainilor de companie pe spatiile verzi? Puteti sa imi dati doar un link ... (vezi toată discuția)
Animal de companie, amenda hcl Alinutza1982 Alinutza1982 Buna ziua, Primaria ma poate amenda pentru ca scot cainele la scara blocului? Nu ne permite sa mai lăsăm animalele in iarba si doreste a strângem dupa ele. ... (vezi toată discuția)
Amendat de polițist local conform unei hotărâri de consiliu radugrecu radugrecu bună ziua, weekendul trecut, pe 28 octombrie, am fost oprit de către doi agenți de la poliția locală pentru că eram pe spațiul verde din parcul ... (vezi toată discuția)