avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna, beneficiez de indemnizatie cc (nu am calitatea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna, beneficiez de indemnizatie cc (nu am calitatea de angajat) ...

Buna, beneficiez de indemnizatie cc (nu am calitatea de angajat) si mi s-a oferit posibilitatea sa realizez niste vizite "mistery shopper" pentru care sa fiu platita pe baza CNP ului in contul bancar. Daca realizez aceste activitati, pot risca sa nu se opreasca indemnizatia? Veniturile din aceste activitati sunt de maxim 200 lei pe luna, uneori chiar mai putin. Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:43, 14 Mai 2021
Legea prevede ca , pe durata CCC se pot realiza în decursul unui an calendaristic, venituri supuse impozitului, prin desfășurarea efectivă a unei activități în perioada de concediu, al căror nivel net nu depășește de 5 ori cuantumul minim al indemnizației (n.m., 6250 lei) fara a distinge categoriile de venituri care se pot realiza.

Asadar, 6250 lei net /an calendaristic este suma pe care o puteti realiza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, mă aflu în ccc (încasez indemnizația creștere ... Andreea.ivascu Andreea.ivascu Buna ziua, mă aflu în CCC (încasez indemnizația creștere copil), pentru copil cu handicap. Îl aceasta perioada pot obține venituri suplimentare din ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. ma aflu în ccc, din care mai am 6 luni pana la reînceperea ... GADP GADP Bună Ziua. Ma aflu în CCC, din care mai am 6 luni pana la reînceperea activității. Doresc sa îmi deschid un PFA mobil, pot pierde indemnizatia și ... (vezi toată discuția)