avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul venit in concediu risc maternal?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul venit in concediu risc maternal?

Buna ziua.
Ma puteți ajuta va rog , cu un raspuns?
Sunt in concediu risc maternal din 20 aprilie.
Salariul pe contract este minimul pe economie.
Stiu ca se calculeaza 75% , după calculele mele ar trebuii sa primesc 1725 lei pe o luna intreaga? Sau se mai scad si alte taxe?
Angajatorul distribuie salariul in 2 tranșe, 8 lichidare si 23 ale lunii avansul.
Pe data de 8 mai, am primit lichidarea normal pe luna aprilie , datorita faptului ca am ramas in risc maternal din 20 aprilie.
Va multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 16 Mai 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Ioanacri , utilizator 00:28, 15 Decembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Concediul de risc maternal este exceptat de la plata impozitului si de la contributia obligatorie de asigurari de sanatate si contributia asiguratorie pentru munca.

Prin urmare, se va retine c.a.s (25%)
Mulțumesc. Seara frumoasa

Cornel Vasile a scris:

Concediul de risc maternal este exceptat de la plata impozitului si de la contributia obligatorie de asigurari de sanatate si contributia asiguratorie pentru munca.

Prin urmare, se va retine c.a.s (25%)

Buna ziua! Ma puteti ajuta cu calculul salariului cu avans si lichidare? Am un salariu net de 3500 lei, si am inceput de pe data de 7 decembrie, iar pe 15 si 30 ar trebui sa primesc banii. Cat ar trebuie sa primesc in cele 2 transe, avand in vedere ca nu am prins luna intreaga, ci doar de pe 7? Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna! ma puteti ajuta cu calculul salariului cu avans si lichidare? ... Ioanacri Ioanacri Buna! Ma puteti ajuta cu calculul salariului cu avans si lichidare? Am un salariu net de 3500 lei, si am inceput de pe data de 7 decembrie, iar pe 15 si 30 ar ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza salariul pe timpul concediului de risc? Mokutzy Mokutzy Buna ziua,eu am handicap gradul II și pensie de boală gradul III ce imi permite sa lucrez 4ore adica 20 de ore pe saptamana. Din data de 21august sunt in ... (vezi toată discuția)
Calcul co risc maternal Moro2017 Moro2017 Ma puteți ajuta, va rog, cu calculul unui concediu de risc maternal ? Salariul brut,in ultimele 6 luni, a fost 3900 lei. Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)