avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: SAF-T și facturarea electronică, obligatorii din 2022. Implementare și impact. Lectori: EY România. Joi, 27 Ianuarie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul venit in concediu risc maternal?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul venit in concediu risc maternal?

Buna ziua.
Ma puteți ajuta va rog , cu un raspuns?
Sunt in concediu risc maternal din 20 aprilie.
Salariul pe contract este minimul pe economie.
Stiu ca se calculeaza 75% , după calculele mele ar trebuii sa primesc 1725 lei pe o luna intreaga? Sau se mai scad si alte taxe?
Angajatorul distribuie salariul in 2 tranșe, 8 lichidare si 23 ale lunii avansul.
Pe data de 8 mai, am primit lichidarea normal pe luna aprilie , datorita faptului ca am ramas in risc maternal din 20 aprilie.
Va multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 16 Mai 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Ioanacri , utilizator 00:28, 15 Decembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Concediul de risc maternal este exceptat de la plata impozitului si de la contributia obligatorie de asigurari de sanatate si contributia asiguratorie pentru munca.

Prin urmare, se va retine c.a.s (25%)
Mulțumesc. Seara frumoasa

Cornel Vasile a scris:

Concediul de risc maternal este exceptat de la plata impozitului si de la contributia obligatorie de asigurari de sanatate si contributia asiguratorie pentru munca.

Prin urmare, se va retine c.a.s (25%)

Buna ziua! Ma puteti ajuta cu calculul salariului cu avans si lichidare? Am un salariu net de 3500 lei, si am inceput de pe data de 7 decembrie, iar pe 15 si 30 ar trebui sa primesc banii. Cat ar trebuie sa primesc in cele 2 transe, avand in vedere ca nu am prins luna intreaga, ci doar de pe 7? Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , am următoarea situație daca ma poate ajuta cineva ... Geo12345 Geo12345 Buna ziua , Am următoarea situație daca ma poate ajuta cineva . Februarie -concediu cod 01 Martie 01-15 - concediu cod 01 Martie 15-31 - concediu risc ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt insarcinata in 11 saptamani si as dori sa intru ... diana23ingrid diana23ingrid Buna ziua. Sunt insarcinata in 11 saptamani si as dori sa intru in concediu medical. Am instiintat firma la 9 saptamani, mi au fost trimis actele inapoi ca nu ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal Cryss31 Cryss31 Buna seara am si eu o mica intrebare daca eu am fost in concediu de risc maternal, afecteaza cu ceva concediul de prenatal?! Multumeec frumos. (vezi toată discuția)