avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1414 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Versuri şi Epigrame Interventie moderator (1)
Discuție deschisă în Versuri şi Epigrame

Interventie moderator (1)

Dragi colegi de forum,
In data de 10 decembrie 2009, in topicul “Sa continuam frumos”, in urma unei curatenii pe forum care a dus la mentinerea acestuia pe site, am scris urmatoarele:

Pentru viitor as avea cateva propuneri.
Sa fim mai exigenti cu noi si cu creatiile noastre. Sa postam aici numai epigrame si catrene, de regula umoristice, in limitele unei decente maxime. Alte creatii, de alt gen, sa le postam la sectiunea Timpul liber.
Sa nu postam nimic pana nu verificam, cu mare exigenta, respectarea limbii romane, din toate punctele de vedere.
Sa deschidem topicuri noi, cu titluri sugestive si teme interesante, si sa postam in acestea numai creatii legate de temele respective.
Sa folosim citate numai daca este cazul si acestea sa fie cat mai scurte.
Sa respectam regulamentul forumului in litera sa. Singura abatere care ne-a fost admisa de administratori este postarea de mesaje consecutive.
In rest, sper sa reanimam dialogurile epigramistice. Mie imi plac foarte mult!
De asemenea sunt interesante epigramele pe teme date.
Va rog sa nu va suparati prea tare daca va voi mai sterge din creatiile dvs.!
Sa ne duelam frumos si decent cu ajutorul floretei epigramei!

Dupa acesta data, unii s-au retras (sper ca temporar), altii s-au suparat (sper ca tot temporar) iar altii au continuat activitatea pe acest forum. Au aparut si useri noi, chiar inzestrati cu talent si cu umor.
Din pacate in dialogurile intre useri s-au “strecurat” si catrene care prin tenta lor explicit vulgara fac sa ne intoarcem la motivul pentru care se punea problema desfiintarii acestui forum.
Rog pe autorii catrenelor de mai jos sa le editeze si sa le modifice, pana maine seara, altfel voi fi pus in situatia sa le sterg.

Marius , stiu ca ne ochesti ,
Din tufis sau din boscheti ,
Dar ai grija ce pazesti ,
Sa nu-l calci...de-l nimeresti !

Eu , te rog , sa stai prin preajma ,
Ca se-anunta mare vrajba .
Cica , tipul , ar avea
Trei perechi !
Iti spun ...asa...

Chiar de-s "asa mai barbatesc"
(Poate ma crezi si cabotin )
Nu mi-am propus sa te-ndoiesc ;
Mai bine... sa te'ntind putin !

V-am rugat sa deschideti topicuri noi. Dvs. ati intrat pe “Concurs de epigrame (1)” desi nu era cazul.
Va multumesc pentru intelegere si va doresc succes in continuare!

Ultima modificare: Joi, 7 Ianuarie 2010
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Criticilor mei:
Am un enorm simt al umorului pentru a lua prea in serios unele aprecieri.
Nu sunt un rusinos din fire dar acest forum nu este un tabloid in care poti scrie orice, numai sa se vanda.
In particular, intr-un cadru mai restrans, fiecare dintre noi, barbati si femei, ne mai dam drumul la gura dar asta nu inseamna ca trebuie sa strigam sa ne auda toata lumea. Nu-i putem forta pe altii sa ne asculte "prostiile".
Daca vreti sa scrieti ceva mai "deosebit" unei/unor persoane puteti utiliza mesajul privat. Asa scapati sa va mai expuneti in public.
Explicatia ca suntem "oameni mari" e puerila. Nu dam dovada de maturitate daca facem "prostii" in public. Nu cred ca intereseaza pe cineva ce "prostii" am facut eu!
Sa fim mai atenti si cu mai mare grija in a ne exprima. Nu suntem un for academic dar nici ultimii oameni de pe pamant. Avem fiecare o pregatire care ne obliga la un minim de decenta.
Consider ca nu mai are rost sa comentam pe aceasta problema. Este vorba de a pastra un forum care poate fi inchis oricand,de administratori, daca nu avem grija de el. Eu tin foarte mult la acest forum si daca mi-ar fi indiferent nu as mai interveni pentru a-l mentine in viata.
Va rog mult sa intelegeti ce vreau sa spun si sa nu mai filozofam atata pe marginea acestui subiect, aici pe "Epigrame"! O putem face pe alt forum de pe acest site.
Va multumesc pentru intelegere si va doresc mult succes in tot ceea ce faceti!
Sa ne distram si sa ne simtim bine!
Cu toata stima!
Citandu-l pe @stelarman , care spune ca; ,, Nu sunt un tip care sa sufere de prea multa pudibonderie"....si totodata multumindu-i lui Marius B, noul nostru coleg, pentru faptul ca nu a postat pe forum raspunsul unei scrieri de-a mea ( raspuns foarte spiritual) , ci mi-a trimis un mesaj privat:

Desi eu sunt putin mai blonda,
De-aud prostii, rosesc usor,
Oare oi fi vreo pudibonda,
Chiar daca am destul umor?

Sa ne scriem mai subtil,
Cand avem idei...trasnite,
Putem gasi usor un ,,spil",
S-o luam usor, pe ocolite.

Esenta sa fie umorul,
Cuvintele sa ne-ntretina,
Cum ne-a zis moderatorul,
Cel vinovat..fara de vina.

tudorvaleriu a scris:

Dragi colegi de forum,
In data de 10 decembrie 2009, in topical “Sa continuam frumos”, in urma unei curatenii pe forum care a dus la mentinerea acestuia pe site, am scris urmatoarele:
Dupa acesta data, unii s-au retras (sper ca temporar), altii s-au suparat (sper ca tot temporar) iar altii au continuat activitatea pe acest forum. Au aparut si useri noi, chiar inzestrati cu talent si cu umor.

:">

Dorinta (in epigrama)

Ale dvs vorbe m-au cutremurat,
Ochii .....s-au inlacrimat,
Si sincer: mi-am propus vadit,
Sa nu mai fiu un Troglodit!

:)

Cu stima,
Sorin alias Zoritong

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aveti cuvantul! stelarman stelarman Pentru ca topicul \"Tuturor... pe rand\" a fost inchis din motive inca necunoscute mie, cu voia moderatorilor, pe care continui sa-i respect, creez acest topic ... (vezi toată discuția)
Incerc si eu stelarman stelarman Intr-un sfarsit de ciresar, cuprins fiind de-un har divin, plecase inspre tribunal sa scape-n veci de al sau chin. De nedreptate istovit (avea in ochii ... (vezi toată discuția)
Epitaful epigramatic stelarman stelarman In lucrarea doamnei Elis Rapeanu, \"Epigrama in literatura romana\", gasim ,ca subspecie a epigramei, epitaful epigramatic. Va invit sa postati aici astfel de ... (vezi toată discuția)