Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Cornel  Vasile, Consilier juridic
 Cornel  Vasile, Consilier juridic 	
			~ final discuție ~
 gazdatunde	                   

Bună ziua!
Am  o problema mare,pe data de 30.01.2023 am trimis modificarea salariului  in Revisal,
pe data de 31.01,modificarea functiei,dar am gresit data ... (vezi toată discuția)
	                    gazdatunde	                   

Bună ziua!
Am  o problema mare,pe data de 30.01.2023 am trimis modificarea salariului  in Revisal,
pe data de 31.01,modificarea functiei,dar am gresit data ... (vezi toată discuția)

draghita.ionela	                   

Buna ziua!
Am constat o eroare in transmiterea revisalului pt o firma preluata. Ar fi trebuit ca perioada de suspendare a unei angajate sa fie pana in ... (vezi toată discuția)
	                    draghita.ionela	                   

Buna ziua!
Am constat o eroare in transmiterea revisalului pt o firma preluata. Ar fi trebuit ca perioada de suspendare a unei angajate sa fie pana in ... (vezi toată discuția)

vanatorul	                   

Buna ziua,
Va rog sa-mi raspundeti unde sau cum pot vizualiza daca in istoricul unui salariat inregistrat in revisal apare sporul de vechime pe  o anumita ... (vezi toată discuția)
	                    vanatorul	                   

Buna ziua,
Va rog sa-mi raspundeti unde sau cum pot vizualiza daca in istoricul unui salariat inregistrat in revisal apare sporul de vechime pe  o anumita ... (vezi toată discuția)