avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Avocat URGENT pentru obtinerea autoritatii parintesti ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Avocat URGENT pentru obtinerea autoritatii parintesti unice (dovezi consum de droguri, corupere de minori, act sexual cu minori)

Buna ziua!
Vreau sa intru in contact cu un avocat cu care sa colaborez pentru reprezentare pe urmatoarea speta:
Obtinerea exercitarii autoritatii parintesti unice, stabilirea pensiei de intretinere si stabilirea domiciliului la mine pentru fiica minora de 2 ani si 8 luni.
De ce spun custodie exclusiva? Pentru ca am dovezi solide pentru faptul ca, la momentul despartirii, tatal avea in garsoniera inchiriata impreuna canabis si improvizase si o mica sera in care cultiva 5 plante de cannabis, inclusiv martori care l-au vazut in repetate randuri consumand astfel de substante si alcool in cantitati foarte mari neglijand copilul, fiing agresiv cu mine de fata cu el (in 2 cazuri a intervenit si politia) si folosind limbaj foarte obscen, in prezenta copilului. De asemenea, in perioada cat eram gravida cu copilul, a corupt si intretinut relatii sexuale cu o minora de 15 ani, in repetate randuri, a incercat sa corupa si alte minore (13-16 ani) si am si 2 martori in acest sens, chiar si actuala partenera este tot minora, deci se poate vedea un tipar, faptul ca prefera fetele minore, motiv pentru care imi este teama sa las fetita singura cu el.
De asemenea, in perioada de 13 luni de la separare, el nu s-a implicat in intretinerea copilului, ba mai mult, a ingradit accesul acestuia la alocatia de stat - ma condtiona sa ii dau copilul pentru a imi da alocatia, nu a dorit sa schimbam titularul, apoi am solicitat sistarea alocatiei la DGASPC, urmand sa o solicit eu din nou cand am o hotarare judecatoreasca, i-a ingradit accesul la terapia cognitiv comportamentala copilului cu tulburari de dezvotare (diagnostic ADHD si intarziere de limbaj - copilul nu vorbeste), prin netransmiterea acordului si documentelor necesare intrarii in programul de interventie in care fusese selectat. Nu a contribuit corespunzator la cheltuielile de crestere si intretinere ale copilului (o singura data mi-a dat 200 de lei, i-a cumparat o data o pereche de ghete si mi-a adus cateva dulciuri si cateva scutece care i-au ramas dupa ce a fost fetita la el, in perioada de 13 luni).
Am incercat, inca de anul trecut, sa il conving sa semnam un acord notarial in care sa stabilim pensia de intretinere, programul de vizita, domiciliul si toate aspectele ce tin de cresterea si educarea copilului, dar a tot taraganat, apoi mi-a solicitat test de paternitate, inainte de a semna orice acord, desi copilul este recunoscut ca fiind al lui.
Deja am inaintat cererea de chemare in judecata, din pacate va trebui modificata in timp util pentru solicitarea autoritatii parintesti unice, precum si depuse doveziile si informatiile de contact ale martorilor.

Va rog sa ma contacteze urgent doar avocatii care considera ca ma pot ajuta in obtinerea custodiei unice in cazul prezentat.

Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 20 Mai 2021
Ana Ciodar, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ana Ciodar , utilizator 13:58, 20 Mai 2021
Buna ziua,
In situatia in care aveti nevoie de sprijin pentru procesul demarat de dvs. in vederea obtinerii autoritatii parintesti exclusive, puteti consulta un avocat din lista de consultanti care sa analizeze documentele pe care le detineti si sa va reprezinte in dosar.
Da, asta vreau. Eu initial nu am vrut sa ii fac rau fostului partener, dar dupa cate mi-a facut el, inclusiv vizavi de copil, chiar vreau sa obtin custodie unica. Ce ma intereseaza este si experienta dar si onorariul, mai ales ca timpul este scurt, dat fiind faptul ca am solicitat custodie comuna initial si am inteles ca poate fi rectificata cererea initiala pana inainte de prima infatisare, de asta am scris urgent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia copilului marius245 marius245 as dori un raspuns si eu de ce fosta concubina cu care am o fetita nu ma lasa sa imi vad fetita desi ii trimit bani lunar pentru intretinerea fetitei iar cand ... (vezi toată discuția)
Custodie unica giulya93 giulya93 buna seaara sunt in proces cu fostul concubin pentru custodia copilului de 3 ani.se poate sa obtin custodie unica sau comuna ?adica daca tatal este un betiv si ... (vezi toată discuția)
Custodie Mihaela1924 Mihaela1924 Buna ziua! As avea nevoie urgent de un sfat! Se da următoarea situație: eu și concubinul am fost împreuna 8 ani și avem o fetița de 3 ani! 5 ani am fost ... (vezi toată discuția)