Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Bună dimineața!
În anul 2006 bunicul din partea tatălui a decedat, au rămas 3 copii moștenitori. Cei trei nu au dezbătut succesiunea după tatăl lor.
Anul acesta a decedat tatăl meu , moștenitori am rămas eu și mama. Ceilalți doi frați vor dezbate succesiunea dupa bunicul meu vineri 28 mai .
Trebuie sa participam și eu cu mama ca moștenitori ai tatălui?
Mulțumesc pentru răspuns!
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Mai 2021
Enea Ionela Alina, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:26, 22 Mai 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sigur, dumneavoastra si cu mama ca moștenitori ai tatălui aveti dreptul pentru ca altfel, nu puteti sa dezbateti propria mostenire de pe urma tatalui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa 15 ani kike kike Tatal meu a decedat in anul 1995.Nu am facut succesiunea pana in prezent.Nu am facut succesiunea nici dupa bunicii paternali .Ce parere aveti;trebuie facute ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune florin_stan1985 florin_stan1985 Buna seara. Va rog sa ma ajutati sa intocmesc actele necesare privind succesiunea dupa tatal meu. Sunt in posesia titlului de proprietate al casei, dar care ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa frate mioararadu mioararadu Am titlul de propietate pe terenul si casa parintilor mei pe numele bunicului din partea tatalui .Mostenitorii fiind tatal meu decedat unchiul meu decedat si ... (vezi toată discuția)