avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa in padurea poporului! Zilele trecute am mers cu ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa in padurea poporului! Zilele trecute am mers cu familia ...

Taxa in padurea poporului!
Zilele trecute am mers cu familia pe un traseu montan din tara noastra draga. Pe carari, de munte, in pustietate, nici n am apucat bine sa respir cateva guri de aer curat, caci dupa tufisuri, din neant apar doi baieti imbracati in verde cu un chitantier in mana cerandu ne 10 lei de persoana, cica taxa de rezervatie.
Oarecum mirat, de asa ceva, am intrebat ca daca exista o taxa de intrare undeva, acel loc trebuie ingradit. Raspunsul primit a fost ca...nu se ingradeste pentru ca se mizeaza pe bunul simt al turistilor. Mai sa ma bufneasca rasul de asa raspuns.
Intradevar exista niste panouri sporadice cu privire la aceasta taxa.
Daca e domeniul statului, stat la care platim taxe, TVA pe fiecare lucru sau serviciu cumparat, cat de legala este aceasta taxa, plus modul cersitoresc in care se aplica? Daca este legala aceasta taxa, de ce nu accepta plata cu cardul bancar? Eu unul aceasta taxa o consider abuziva si de prost gust.

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Poezii care ne-au mangaiat sufletul de-a lungul timpului... Andreea-Ionescu Andreea-Ionescu Am deschis acest topic din dorinta de a se posta aici poezii care v-au marcat in evolutia Dvs. ca personalitate. In spatele fiecarei poezii, poem, exista o ... (vezi toată discuția)
Haideti sa scriem povesti! Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Istoria lui Yakov-povestitorul Binecuvântat şi slăvit fie numele Domnului peste lumea pe care El a facut-o prin voia Sa! Am să vă spun acum o poveste. ... (vezi toată discuția)