avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Roºia Montanã: Vorbeºte acum sau taci mai târziu
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Roºia Montanã: Vorbeºte acum sau taci mai târziu

Asta ar trebui citit si dat mai departe .
[ link extern ] /
[ link extern ]
[ link extern ] /

Astazi am vazut cum cativa protestatari au fost luati pe sus din Piata Universitatii . Si dupa campania de presa agresiva din ultimele luni cred ca soarta aurului de acolo este petcetluita .
Ma gandesc ca in actuala criza mondiala aurul de acolo este mana cereasca . Cat de mare va fi fost spaga de data asta ?! . Po porul este prost si ei mizeaza pe prostia si lasitatea noastra .

Mereu am fost un om de dreapta . De la revolutie si pana azi am votat cu dreapta si am condamnat regimul Iliescu si tot ce a derivat din FSN-ul lui .
Acum insa daca PDL-ul si Boc semneaza si le dau astora acceptul pt a intra in Rosia Montana s-au lins pe bot. Raul facut de Iliescu & co va fi incomensurabil mai mic in ochii mei decat tradarea pe care ar putea s-o faca astia . La fel cum s-a intamplat cu PNL-ul cand pe ultima suta de metri Tariceanu a dat pe nimic petrolul din platoul continental . Atunci s-a produs in sufletul meu ruptura definitiva de liberali . Acum daca o face si PDL-ul imi va fi foarte greu sa mai merg vreodata la vot. Am putut intelege la un moment dat vanzarea pe nimic a Petromului ,a BCR-ului . Intrarea in UE a fost cumparata scump . Acum nu vad nici un motiv pentru care sa le dam alaora pe tava atata avere mocca.
Si habar n-am ce e de facut intr-o societate asa de divizata ca a noastra.
Parerea mea este ca sunt pe cale sa ia spaga si astia . daca nu au incasat-o deja pentru ca prea mare si agresiva este campania de presa din ultima vreme in favoarea exploatarii de acolo .

Ultima modificare: Duminică, 11 Decembrie 2011
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: eliasav , utilizator 20:50, 29 Decembrie 2012
Unde banul comanda, restul nu mai conteaza...
merlyn a scris:


Mereu am fost un om de dreapta . De la revolutie si pana azi am votat cu dreapta si am condamnat regimul Iliescu si tot ce a derivat din FSN-ul lui .
...
Acum daca o face si PDL-ul imi va fi foarte greu sa mai merg vreodata la vot.



pai pdl-ul e derivat tot din fsn. cu care "dreapta" ati votat "pana azi"?!


Ultima modificare: Duminică, 11 Decembrie 2011
ContSters228228, utilizator
merlyn, poporul este prost ca nu profita de oportunitatile care i se deschid in vreme de criza prelungita. Nu cred ca ne strica locuri de munca noi, ecologizare constanta, patrimoniu din RM salvat, dezvoltarea infrastructurii sau vreo 4 miliarde la buget - toate sunt beneficii ale acestui proiect, in conditiile in care statul nu cheltuie niciun ban.
zmeutza: tu ai mare dreptate . dupa noi, potopul.
Semnati petitia in care nu sunte-ti de acord cu exploatarea aurifera de la ROSIA MONTANA.
[ link extern ] /

Alte discuții în legătură

Politicienii pleaca, cianura ramane eliasav eliasav 6 februarie 2013 la \\"Ziua Rosiei Montane\\" - eveniment dedicat patrimoniului natural si cultural exceptional de la Rosia Montana. Evenimentul va fi ... (vezi toată discuția)
Rosia montana gold corporation salvatimediul salvatimediul Cineva sa-i opreasca pe cei de la Rosia Montana Gold Corporation. Ne-am saturat sa vedem cum se incalca legea pentru ca diverse companii straine sa plece cu ... (vezi toată discuția)
Sa invitam strabunii la discutii!! nucu$ nucu$ [b]Ar trebui sa fie o discutie, daca nu \" la moda\", cel putin intretinuta !![/b] Iata cateva strigate de ajutor, din partea celor care traiesc prezentul in ... (vezi toată discuția)