avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Transformarea unui apartament mare în două mai mici !
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Transformarea unui apartament mare în două mai mici !

Bun găsit stimați membri ai acestui forum !

Am tot întâlnit situatia in care oamenii au cumpărat două imobile învecinate apoi le-au unit între ele, rezultand un imobil mai mare, însă eu sunt curios daca este posibilă, din punct de vedere legal, nu tehnic, situația inversă, respectiv împărțirea unui imobil, in fapt un apartament cu 4 camere in alte două apartamente mai mici, compartimentarea acestui apartament cu 4 camere permitand relativ facil acest lucru.

Oare unde as putea obține mai multe informații cu privire la doleanța mea ?!

Vă mulțumesc !
Cu stima !
Ultima modificare: Vineri, 28 Mai 2021
CrissMGC, utilizator
Cel mai recent răspuns: CrissMGC , utilizator 13:54, 29 Mai 2021
Va trebuie autorizatie, cadastru etc...
Buna ziua,

In prima instanta oare ar fi o idee buna sa merg la camera de urbanism a primăriei municipale, sa le expun situația ori sa ma-ndrept către un cabinet notarial/de avocatura spre a mă ghida mai departe ?!

Mulțumesc !


Antoanela Geaman a scris:

Va trebuie autorizatie, cadastru etc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie modificare apartament ulterioara lucrarilor SimonaRosu SimonaRosu Am gasit acest subiect,de mai jos, in 2009, in acest site. Sunt in aceeasi situatie, dar as vrea sa stiu daca nu a aparut vreo schimbare in legislatie. Am ... (vezi toată discuția)
Apartamentare si iesire din indiviziune furgim furgim Buna ziua Am cumparat impreuna cu un asociat un apartament de 3 camere ca si investitie in vederea inchirierii. Dar intre timp ne-am razgindit si l-am ... (vezi toată discuția)
Apartament duplex cu numar cadastral pe fiecare etaj - proprietati diferite? PAlexx PAlexx Apartament duplex cu numar cadastral pe fiecare etaj - banca zice ca necesita alipire? Altfel, etajele sunt tratate ca doua proprietati diferite. Pe ... (vezi toată discuția)