avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Procedura de atribuire a unui contract de lucrari.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Procedura de atribuire a unui contract de lucrari.

In cadrul unei proceduri de atribuire a unui contract de lucrari ofertantul coteaza organizarea de santier cu zero, motivand ca suporta aceste cheltuieli, desi in Fisa de date sunt prevazute cheltuieli pentru OS. In propunerea tehnica sunt detaliate toate activitatile pe care ofertantul le va face in cadrul organizarii de santier. Oferta nu are un pret neobisnuit de scazut si este singura oferta depusa la procedura. Poate fi admisa din punct de vedere financiar, avand in vedere faptul ca ofertantul a optat să nu prezinte valori pentru organizarea de şantier deci ofertantul nu vor putea să deconteze cheltuielile ocazionate de aceasta?
Ultima modificare: Miercuri, 2 Iunie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Contestatie licitatie siberd siberd Buna ziua! As dori sa stiu la ce articol al carei legi se regaseste dispozitia prin care se dispune ca nicio oferta financiara nu trebuie sa fie mai mica de ... (vezi toată discuția)
Licitatie seap camelia adina camelia adina pot fii descalificata la o licitatie pe SEAP daca pretul oferit de mine este prea mic , mult sub valoarea estimata ? urgenta va rog . multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Oferta mea a depasit bugetul - ce se intampla? razvan911 razvan911 Buna ziua, Am participat la o lictatie unde bugetul estimat in SEAP pentru acea procedura era de 1 mil de lei. AM fost doua firme participante. Firma mea ... (vezi toată discuția)