avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, Am si eu o intrebare, redeschiderea ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, Am si eu o intrebare, redeschiderea dosarului contestatiei ...

Buna ziua,

Am si eu o intrebare, redeschiderea dosarului contestatiei la executare in baza Ordonantei CJUE 75 din 2019 este posibila? Si daca da cererea se depune in dosarul in care sa respins contestatia sau o actiune separata?

Multumesc din suflet pentru cine poate da o opinie profesionista
Cel mai recent răspuns: Curios26 , utilizator 16:39, 10 Iunie 2021
Daca a existat deja o contestatie la executare si aceasta s-a solutionat (conditia este sa vizeze acelasi dosar executional), nu mai puteti depune inca odata contestatie (adica puteti, dar se va invoca autoritatea de lucru judecat). Daca este un dosar executional nou, puteti depune contestatie si puteti invoca clauze abuzive daca ati identificat.
Multumesc !

Contestatia la executare sa solutionat prin respingere pentru ca a fost depus in termen dar completat de 2 ori ultima privind clauzele abuzive din contract si instanta a acceptat exceptia tardivitatii ridicat de recuperatorul de creante suport colect. Dar fondul nu a fost judecat deloc . Stiu ca avocatul a gresit cu contestatia la executare nu sa pornit cum trebuie de si creditul era prescris nu a invocat prescriptia dar si privitor la alte aspecte...
Casa a fost vanduta inaintea solutionarii contestatiei la un pret neserios,extrem de derizoriu...
Intrebarea este daca mai pot face ceva sau raman cu faptul ca, casa noastra afost vandut ilegal pentru o functionara din primarie.

Multumesc frumos
Buna ziua,

Daca fac o noua contestatie impotriva aceluias dosar executional invocand calauze abuzive in contract in baza ordonantei CJUE 75 din 2019,daca prima contestatie sa respins fara sa se judece fondul fara sa se pronunte la petitul completat privind clauzele abuzive din contract nimic,nimic... Poate instanta sa respinga pe autoritate de lucru judecat noua contestatie?

Multumesc din suflet pentru cine poate da o opinie profesionista

Wekend placut tuturor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog sa ma lamuriti cu o problema respingerea contestatiei ... Curios26 Curios26 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti cu o problema respingerea contestatiei la executare pe exceptia tardivitatii invocate de intimat.. Unei noi contestatie la ... (vezi toată discuția)
Situatie executare silita remusbv8 remusbv8 Buna ziua, Am fost executat silit pentru niste credite din 2018 pentru un IFN dar dupa verificare pe acele contracte de credit nu apare semnatura mea fizica ... (vezi toată discuția)
Inadmisibilitate contestatie executare clauze abuzive Chestiuta Chestiuta Buna ziua. Am depus o contestatie la executare care a fost respinsa si as dori sa depun apel, insa nu stiu daca as avea castig de cauza. o sa descriu pe scurt ... (vezi toată discuția)