avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna seara, Am dus masina la reprezentanta Skoda pt o ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna seara, Am dus masina la reprezentanta Skoda pt o reparatie ...

Buna seara,
Am dus masina la reprezentanta Skoda pt o reparatie pe casco din cauza unei zgarieturi pe usa.Cand am mers sa ridic masina am constatat ca era vopsita grosolan,cu scursuri si urme mari de coaja de portocala.Am refuzat sa ridic masina,nu am semnat nimic.In cazul in care problema nu se remediaza care sunt caile de atac ? Masina e in leasing,cu utilizator societate comerciala.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:15, 11 Iunie 2021
Nu e mare lucru sa revopseasca o usa, asa ca nu va faceti griji

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune service auto - vopsitorie bogdanel706 bogdanel706 Buna ziua, Va relatez cele intamplate in speranta de a gasi solutia optima pentru rezolvare. Detin un autoturism, avand o culoare perlata mai pretentioasa. ... (vezi toată discuția)
Refuz reparatie casco george_valentin george_valentin Buna ziua, Sunt proprietarul unei polite casco \"premium\" la Grawe Romania. Luna trecuta, am reusit performanta de a imi avaria masina pe partea dreapta ... (vezi toată discuția)
Recuperare paguba asigurare casco tudor-daniela-mariana tudor-daniela-mariana Buna ziua, As vrea sa stiu un raspuns de la cineva avizat ce pot face in situatia in care ma aflu:acum trei ani am achizitionat o masina in leasing finantator ... (vezi toată discuția)