Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Recalificările fiscale - riscuri pentru companii. Lectori: EY România. Marți, 19 Octombrie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Am urmarit topicul forumului, insa nu am ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Am urmarit topicul forumului, insa nu am gasit lamuriri ...

Buna ziua!
Am urmarit topicul forumului, insa nu am gasit lamuriri in speta mea.
Am achizitionat un apartament intr-un bloc,constructie noua si intampin o peoblema cu zgomotul vecinilor.Deosebirea fata de cazurile din topic este ca nu vecinii sunt de vina, ci constructia care sunt ferm convins ca nu a fost bine antifonata, fapt ce-l impartasesc si vecinii .Exista plafoane de respectare a decibelilor intre locuinte ?Construirea blocurilor noi fara simt de raspundere a prins o mare amploare. Ce solutii vedeti dumneavoastra in aceasta situatie?(am luat in calcul antifonarea, insa pe mine ma deranjeaza bataia de joc a unor dezvoltatori).
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:34, 13 Iunie 2021
In special in cazul imobilelor nou construite ,din ratiuni financiare se prefera aspectul,mai putin utilul
Puteti solicita verificarea cartii tehnice a constructiei sa verificati daca dezvoltatorul a avut obligatia sa asigure izolarea fonica a imobilului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu vecinii trestie trestie am si eu o intrebare: vecinii desfasoara activitati economice in apartament (ceva legat de tipografie) si fac galagie toata noaptea. problema este ca nu pot sa ... (vezi toată discuția)
Lectii de pianina deasupra apartamentului meu ioanmatei ioanmatei Buna ziua Locuiesc intru-n bloc cu 10 nivele la etajul al 9-lea si zilnic am de suportat, deseori chiar in orele de liniste (16-19), lectiile de pianina ale ... (vezi toată discuția)
Orele de liniste Larisa1406 Larisa1406 Buna ziua. Avem in bloc o fetita care studiaza pianul la un liceu de profil mentionez faptul ca nu canta niciodata in timpul orelor de liniste. Canta de 3, 4 ... (vezi toată discuția)