avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Doresc să fac arborele genealogic, însă ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Doresc să fac arborele genealogic, însă nu cunosc ...

Bună ziua. Doresc să fac arborele genealogic, însă nu cunosc prea multe date despre bunicul meu(nu l-a recunoscut pe tatăl meu). Pot cere informații despre el la diferite instituții(Arhive, Evidența Populației), dacă eu nu am niciun document prin care as putea demonstra că îmi este rudă? Vă mulțumesc pentru eventualele răspunsuri.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:46, 14 Iunie 2021
fara sa fie tatal tatalui in acte, legal nici nu va e ruda.
Vă mulțumesc. Să înțeleg ca nu există nicio bază legală, prin care aș putea să aflu mai multe informații despre bunicul meu, întrucât nu am niciun act prin care să dovedesc gradul de rudenie?
ce informatii ma intereseaza mai exact ?
Bunica( a murit în 1996) a aflat că bunicul s-a recăsătorit si a mai avut un băiat. Tatăl meu ar vrea să îl cunoască pe fratele lui vitreg.
Bunica nu a păstrat legătură cu el, după nașterea tatălui meu..Tot ce știu este numele/prenumele bunicului și faptul că a terminat în anii '50 Academia Militara. Atât.
Ultima modificare: Luni, 14 Iunie 2021
corinabita, utilizator
Angajati un detectiv particular

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunicii mei au fost militari. de la colegi, bunica mea a aflat ... corinabita corinabita Bunicii mei au fost militari. De la colegi, bunica mea a aflat că bunicul s-a recăsătorit si a avut și un băiat. Tatăl meu ar vrea sa îl cunoască pe ... (vezi toată discuția)
Arborele genealogic. Silviu79 Silviu79 Arborele genealogic poate fi un subiect al acestui form, pentru a veni in ajutorul celor care doresc sa-si gaseasca mai usor rudele care au trait cu ceva timp ... (vezi toată discuția)
Istoricul unei familii incepand cu 1930??!! aniela parvu aniela parvu Exista posibilitatea descoperirii istoricului unei familii din Bucuresti incepand cu anul 1930 (cand incep mostenirile care ma intereseaz)? Nu ma refer la ... (vezi toată discuția)