avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara M-am despărțit recent de partenera si ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara M-am despărțit recent de partenera si avem un copil ...

Buna seara
M-am despărțit recent de partenera si avem un copil împreună. Ea mai are si alti copiii inafara de cel cu mine. Si acum ea vrea sa lase copiii in grija cuiva sau a mamei ei si sa plece la muncă în străinătate. Întrebarea mea este : poate lasa copilul meu in grija altcuiva fara consimțământul meu? Nu vreau sa o constrang sa nu plece dar decat sa lase copilul in grija altcuiva mai bine mi-o lasa mie. Exista vreo cale legala sa facă acest lucru fara ca eu sa fiu deacord cu persoana aleasă.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cati ani are copilul dvs ?
Cereti in instanta ca locuinta copilului sa fie la dvs si mama sa va plateasca pensie.
Daca lasa copilul la cineva si pleaca, il veti obtine si mai usor.
Ultima modificare: Marți, 15 Iunie 2021
gi-jane2, moderator
Bună dimineața
Precizez ca fetita are 1 an si 10 luni.
Buna ziua,

Intotdeauna este o situatie sensibila atunci cand este vorba despre un copil minor.
Daca dvs. considerati ca va puteti asuma cresterea si ingrijirea copilului, puteti solicita pe cale judecatoareasca ca locuinta copilului sa fie stabilita la dvs. Mama copilului ce parere are?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie comuna, schimbarea domiciliului minorului ciorba ciorba Fosta mea sotie vrea sa plece in Anglia dupa concubin, cel cu care a fost din timpul casatoriei. Eu nu imi dau acceptul sa plece cu fetita noastra de 4 ani, ... (vezi toată discuția)
Poate sa ma denunte la protectia minorului? Adina860 Adina860 Buna seara,asi avea si eu o rugaminte sa imi spuneti ce sa fac in cazul in care, eu sunt inca casatorita desi nu mai suntem inpreuna de 5 ani de zile, in care ... (vezi toată discuția)
Drepturile părinteşti adrianlich adrianlich Am avut o relație în care a rezultat două fetițe minunate. Persoana cu care am stat a venit în tară(românia) ,ea lucuia de câți va ani în ... (vezi toată discuția)