~ final discuție ~
 ContSters256885	                   

Buna ziua, in ce conditii se poate primi pensie de urmas ?  (vezi toată discuția)
	                    ContSters256885	                   

Buna ziua, in ce conditii se poate primi pensie de urmas ?  (vezi toată discuția)

ada2113	                   

I se poate face unei persoane  care beneficiaza de pensie de urmas un 
 contract de munca pe 8 ore pe suma  de 700 ron iar iar la acesta sa se ataseze un ... (vezi toată discuția)
	                    ada2113	                   

I se poate face unei persoane  care beneficiaza de pensie de urmas un 
 contract de munca pe 8 ore pe suma  de 700 ron iar iar la acesta sa se ataseze un ... (vezi toată discuția)

Mviorica	                   

Buna ziua. Daca am o pensie de urmas in valoare de 350 RON mai pot beneficia si de somaj? Mentionez ca am absolvit in 30 iunie facultatea. Va multumesc! (vezi toată discuția)
	                    Mviorica	                   

Buna ziua. Daca am o pensie de urmas in valoare de 350 RON mai pot beneficia si de somaj? Mentionez ca am absolvit in 30 iunie facultatea. Va multumesc! (vezi toată discuția)