avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Un contabil, al carui contract de munca a fost ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Un contabil, al carui contract de munca a fost suspendat pe durata ...

Un contabil, al carui contract de munca a fost suspendat pe durata anchetei, ulterior condamnat la 2 ani cu suspendare si plata unui prejudiciu, se poate intoarce la acelasi loc de munca/angajator(scoala)???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:47, 22 Iunie 2021
A fost reabilitat?
Nu. Decizia definitiva a fost pronunțată în ianuarie anul curent
Ar trebui sa verifice ,mai intai, situatiile de incompatibilitate prevazute la nivel de angajator.... Altfel spus, daca condamnarea il împiedica sa ocupe postul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare pedepsei complementare duce la incetarea raportului de munca mihaela_982 mihaela_982 Daca sunt functionar public, in cadrul unei primarii, si sunt condamnat la padeapsa prevazuta in art.64, lit a-c a)- dreptul de a alege si de a fi ... (vezi toată discuția)
Angajat vama  Buna,ce acte si ce fel de studii sunt necesare pentru a lucra in vama?Care ar fi domeniile in vama?Se poate lucra pe un post in vama doar cu diploma de opt ... (vezi toată discuția)
Angajare in institutii publice vs. mentiuni in cazier boby_yoghi boby_yoghi Sunt interesat de interpretarea conditiei de angajare, respectiv: [b][i]nu au fost condamnaţi definitiv pentru săvârşirea unei infracţiuni contra ... (vezi toată discuția)