Andreea Dana  Fodor  
	    	Avocat

Andreea Dana  Fodor  
	    	Avocat	    

Andreea Dana  Fodor , Avocat
 Andreea Dana  Fodor , Avocat 	
			 CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
 CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat 	
			 Manuela Rășină 
	    	Administrator

Manuela Rășină 
	    	Administrator	    

Sper sa.nu fie șters acest mesaj asa cum au fost șterse zeci de mesaje în ultima vreme pe acest forum.
Avocat Claudiu Lascoschi
Baroul București
~ final discuție ~
 CLAUDIU LASCOSCHI	                   

Sunt curios sa aflu ce onorarii minimale considerati ar fi corect sa fie aplicate.
Unii se tem ca acestea vor deveni litera de lege pentru clienti si ... (vezi toată discuția)
	                    CLAUDIU LASCOSCHI	                   

Sunt curios sa aflu ce onorarii minimale considerati ar fi corect sa fie aplicate.
Unii se tem ca acestea vor deveni litera de lege pentru clienti si ... (vezi toată discuția)

flori2009	                   

Buna seara! As avea nevoie de o lamurire, mai precis, in cazul in care am de platit cheltuieli de judecata, pot solicita o dovada a acestor cheltuieli? Am ... (vezi toată discuția)
	                    flori2009	                   

Buna seara! As avea nevoie de o lamurire, mai precis, in cazul in care am de platit cheltuieli de judecata, pot solicita o dovada a acestor cheltuieli? Am ... (vezi toată discuția)

cbutan	                   

Buna ziua,
Doresc sa inchei un contract de reprezentare in proces cu un avocat . Am vizualizat un model de contract si nu am inteles ce inseamna alin 1.
Eu ... (vezi toată discuția)
	                    cbutan	                   

Buna ziua,
Doresc sa inchei un contract de reprezentare in proces cu un avocat . Am vizualizat un model de contract si nu am inteles ce inseamna alin 1.
Eu ... (vezi toată discuția)