avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum pot divorta pentru abuz psihic Initial sotul meu a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum pot divorta pentru abuz psihic Initial sotul meu a spus ca ...

Cum pot divorta pentru abuz psihic
Initial sotul meu a spus ca este de acord sa divortam la notar de comun acord dar s-a razgandit pentru ca ...
Daca nu pot aduce martori im tribunal pentru ca se tem de repercursiuni,fiind violent pot face ceva?
Cel mai recent răspuns: Marinela Zapciroiu , Avocat 11:15, 24 Iunie 2021
Daca nu reușiți să aduceți martori pt a fi audiați situatie se complica ar trebui să dovediți cu inscriduri,certificat medico legal,ordine de protectie etc.Discutati cu un av pt a analiza ce probe sunteti in masura sa administrați.
Unul dintre motivele de divort vizează aspectul conform căruia ”raporturile dintre soti sunt grav vătămate și continuarea căsătoriei nu mai este posibilă". Soțul fiind violent, pot fi aduse și alte probe în afară de martori, cum ar fi convorbiri scrise/audio, plângeri. Până la urmă divortul se pronunță, nu vă poate obliga nimeni să rămâneți într-o căsătorie, mai ales că nu este benefică. Trebuie numai să luați decizia de a introduce actiunea de divorț.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, la divort fiica mea poate fi acceptata ca martor? ... elena-ramona elena-ramona Buna seara, La divort fiica mea poate fi acceptata ca martor? Ea e singura persoana care stie toate cate s-au intamplat intre mine si sotul meu. Nu am nici ... (vezi toată discuția)
Sentinta fara nici-o dovada Aureliu1969 Aureliu1969 Nu au fost reţinute afirmaţiile pârâtei în sensul că reclamantul ar putea constitui un pericol pentru siguranţa fiilor sale motivat de caracterul ... (vezi toată discuția)
Pentru a obtine un ordin de protectie sunt luate in calcul ce fel de probe: audio, video, sms-uri? Vicky1 Vicky1 Buna ziua. As dori sa depun cerere pentru obtinerea unui ordin de protectie impotriva fostului sot si nu stiu ce fel de probe trebuie sa am. Multumesc (vezi toată discuția)