avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua in urma unui lung proces pentru conducerea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua in urma unui lung proces pentru conducerea unui autovehicul ...

Buna ziua in urma unui lung proces pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat am primit amânarea aplicării pedepsei . Acum aștept sa ajungă hotărârea judecătorească definitiva deoarece a rămas definitiva prin neapelare am făcut o cerere de urgentare pentru eliberarea hotărârii dar nimic , astăzi am sunat la judecătorie iar cei de acolo mi-au spus ca nu este definitiva deoarece celălalt inculpat a făcut apel . Eu am fost chemat la probațiune deja ceea ce înseamnă ca pentru mine a rămas definitiva . Ce as putea face pentru a primi acea hotărâre cât mai curând ținând cont ca am nevoie de ea pentru a mi se restitui permisul de conducere ?
Cel mai recent răspuns: Andreea Dana Fodor , Avocat 23:30, 5 Iulie 2021
Puteți obține un certificat de grefa care sa ateste numărul de dosar, părțile, soluția și faptul că a rămas definitivă (daca este așa).

Pentru obținerea lui trebuie sa vă prezentați la sediul instanței cu o cerere in acest sens, însoțită de plata unei taxe de timbru în cuantum de 1 leu.

Găsiți mai multe detalii referitoare la certificatul de grefa pe site instanței la care s-a judecat dosarul (aveți grijă că e perioada de vacanta judecătorească și programul cu publicul suferă modificări).

Daca a rămas definitivă hotărârea, cu certificatul de grefa, dovada prin care v-a fost reținut permisul (in original) și cartea de identitate va prezentați la sediul brigăzii rutiere pentru a-l ridica.
Ultima modificare: Luni, 5 Iulie 2021
Andreea Dana Fodor , Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua in urma unui lung proces pentru conducerea unui ... stefanstanciu 97 stefanstanciu 97 Apel Buna ziua in urma unui lung proces pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat am primit amânarea aplicării pedepsei . Acum aștept sa ... (vezi toată discuția)
Se anuleaza permisul de conducere? Ginelinho Ginelinho Vreau sa stiu daca se anuleaza permisul de conducere si daca trebuie sa dau examen din nou in cazul solutiei de mai jos. Tip solutie: Solutia pe scurt: În ... (vezi toată discuția)
Anulare permis de conducere antoaneta12 antoaneta12 Buna ziua, Hotarare penala ramasa definitiva prin neapelare: În baza art. 485 alin. 1 lit. a C.p.p. admite acordul de recunoaştere a vinovăţiei ... (vezi toată discuția)