avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna .. va explic puțin situația .. acum trei luni ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna .. va explic puțin situația .. acum trei luni am închiriat ...

Buna .. va explic puțin situația ..
acum trei luni am închiriat împreuna cu prietenul meu un apartament .. contractul de închiriere a fost trecut pe mine pana in Decembrie .
Eu nu mai vreau sa stau aici având in vedere ca am luat decizia de a ne despărți .
Acum întrebarea mea este ; proprietara chiriei poate sa îmi facă ceva , in cazul in care ii restitui cheia apartamentului ? Bineînțeles apartamentul e cum mi la lăsat .. din contra as lasă și bucătăria ce am cumparat-o eu .. ( avea doar un frigider și un aragaz ..)
Multumesc

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere nerespectat. danielhustiu danielhustiu Buna seara. Pe scurt, de la data de 3.05.2011 m-am mutat cu chirie intr-un ap., unde am incheiat un contract pe un an. Acum 2 saptamanii raman blocat pe ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere nerespectat 2. danielhustiu danielhustiu Data post: Vineri, 26 August 2011, 22:12 Pe scurt, de la data de 3.05.2011 m-am mutat cu chirie intr-un ap., unde am incheiat un contract pe un an. Acum 2 ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi au partile intr-o succesiune mihayu78 mihayu78 sintem 2frati care au primit ca mostenire la decesul tatalui(unic proprietar) un apartament cu 3camere.s-afacut succesiunea la notar fiecaruia revenindu-i 1/2 ... (vezi toată discuția)