avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua am făcut și eu un credit cu refinanțare ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua am făcut și eu un credit cu refinanțare la alte ...

Bună ziua am făcut și eu un credit cu refinanțare la alte doua credite unul al meu unul al codebitorului la al meu am obținut adresa de închidere dar la creditul codebitorului Raiffeisen bank sa da ut cererea de pe data de 08.06.2021 și ni sa zis ca undeva la Sf lunii vom avea adresa de închidere astăzi când am mers la banca nea spus ca nu are cum sa ni-l dea pana citez " undeva pe la începutul lunii care vine" ajutați-mă cu un sfat ce as putea face sa îl obțin mai repede căci fiind sunat de banca la care am făcut creditul mi sa spus ca mi se reziliază contractul și creditul dacă nu o duc pana pe 15.07. 2021

Alte discuții în legătură

Închidere cont banca Cristian880 Cristian880 Buna ziua astazi am închis un cont de credit la Credit europe bank prin refinantare de la Cec bank . Cei de la Cec bank ma au refinantat am mers la bancă sa ... (vezi toată discuția)
Va rog comcris comcris va multumesc dar as vrea sa precizez ca am facut un imprut la raiffeisen bank in euro si apoi am facut refinantare in lei la alta banca ptr achitarea ... (vezi toată discuția)
Sa depun o cerere de reesalonare rate sau o scrisoare de imposibilitate plata draghicielena draghicielena Cum se poate sa mergi intr-o institutie bancara, si doua persoane sa iti raspunda total diferit. Deci ce sa crezi...... am ramas fara serviciu inca din mai ... (vezi toată discuția)