avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 227 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Închidere cont banca
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Închidere cont banca

Buna ziua astazi am închis un cont de credit la Credit europe bank prin refinantare de la Cec bank . Cei de la Cec bank ma au refinantat am mers la bancă sa obtin actul de închidere dar mi au spus sa astept 30 zile le am dat cardul am semnat pentru inchidere ,iar eu acum stau cu bani blocați în Banca ca nu ii pot scoate din cauza acelui act si tinand cont ca este o luna de asteptare eu trebui sa platesc si rata si dobanda baniilor la care eu nu am acces . Eu va intreb este normal , trebui sa merg la protectia consumatorul ?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 06:30, 15 Mai 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Poate nu m-am exprimat eu bine . . Am făcut o refinantarea mai mare decât acel credit pe care eu îl aveam de la alta banca ( card de cumpărături) . Iar acea banca in care eu am închis cardul de cumpărături nu imi da acea foaie de închide cont care mie mi a fost cerută de către banca la care eu am primit refinantarea si din cauza aceasta nu poate scoate restul de bani . Cred ca am fost destul de explicit . Va multumesc

Silvia Zaharia a scris:

Da, puteți să vă adresați ANPC-ului.

Cardul este una și blocarea contului este cu totul altă poveste.

Așteptarea timp de 30 zile pentru un card de credit e o practică curentă. Ați fi putut lua 2 credite separate
Ultima modificare: Miercuri, 15 Mai 2019
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit bancar Coropelu@gmail.com Coropelu@gmail.com Am un card de cumparaturi Raiffeisen bank dupa care am facut refinantare acordandu-mi 200 milioane din care sa se retraga din suma de 200 pentru a se ... (vezi toată discuția)
Adresa inchidere cont banca marghi marghi Buna ziua.Am facut refinantare la banca A,ptr un card de credit facuta la banca B.Banii au ajuns in banca B,si nu vor sa imi trimita o adresa precum au intrat ... (vezi toată discuția)
Refuz închidere cont IonitaEduard IonitaEduard Zilele trecute am făcut un credit de refinanţare prin care am achitat un credit ipotecar la CEC Bank. După definitivarea procedurilor necesare achitării, ... (vezi toată discuția)