Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozite impuse angajatorului in perioada concediului de postnatal si prenatal

Ce impozite trebuie sa plateasca un angajator pentru angajatul lui aflat in concediu de postnatal si prenatal la un salariu minim pe economie de 720 RON ?!?!?! Astept raspuns!Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 22:49, 7 Ianuarie 2010
angajatorul va plati 20,8% cota de pensii , aplicata la salariul minim pe economie , respectiv 20,8% x 600 lei = 124,80
Impozit nu plateste, indemnizatia fiind scutita .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia platita din fnuass Annamaria Bajko Annamaria Bajko Buna seara! Referitor la indemnizatii pt.Concediu medical suportat din FNUASS am urmatoarea intrebare: - se contributii retin din indemnizatie??? ... (vezi toată discuția)
Ce impozite plateste angajatorul pentru o angajata aflata in concediu prenatal ramo13 ramo13 As dori sa stiu care sunt cheltuielile , sa le zicem asa , pe care le are angajatorul dupa ce intru in concediu prenatal.Plateste toate impozitele la stat sau ... (vezi toată discuția)
Concediul prenatal si postnatal simona karina simona karina buna ziua as avea o intrebara referitor la plata concediului prenatal si postnatal in conditiile in care mentionez ca eu sunt angajata la o firma dar imi ... (vezi toată discuția)