avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, Doresc sa cumpar o proprietate,cand a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, Doresc sa cumpar o proprietate,cand a murit unul ...

Buna seara,
Doresc sa cumpar o proprietate,cand a murit unul dintre proprietari(sotul), sotia si copii in numar de 2(doi) au facut succesiunea,unul dintre copii a dat o declaratie de neacceptare a mostenirii,astfel mostenirea a ramas sotiei si unuia dintre copii,de cateva luni a murit si sotia,trebuie facuta succesiunea din nou ?deoarece cred ca atunci cand a murit sotul cel care a renuntat,a renuntat la partea tatalui nu si a mamei care a decedat de curand.

Merci
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:11, 24 Iulie 2021
trebuie facuta succesiunea din nou ?

nu e din nou, acum se dezbate succesiunea dupa mama, unde participa ambii copii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa bunici. 2 din 6 copii ai acestora sunt decedati Ica23 Ica23 Buna seara. Am cateva nelamuriri legate de o succesiune ce dorim sa o dezbatem. Parintilor mei le-a ramas “mostenire” (buncii au impartit tot ce aveau in ... (vezi toată discuția)
Mostenire ancalucian ancalucian Mama decedata in 2015, nu am facut succestiune. In viata bunica din partea mamei (pe bunurile bunicii mama a fost mostenitoare), sotul, adica tatal meu si 2 ... (vezi toată discuția)
Pot renunta la mostenire? Carmen1980 Carmen1980 Stimati domni avocati, as dori sa cunosc niste opinii avizate in urmatoarea speta (si va multumesc anticipat). Bunicul meu a murit in anul 2001, lasand in ... (vezi toată discuția)