avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Agentia de turism schimba hotelul fara acord client
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Agentia de turism schimba hotelul fara acord client

Buna ziua. Ma puteti ajuta, va rog, in urmatoarea speta: In 2020 am achizitionat un pachet turistic format din transport si cazare pentru o destinatie externa. Cu 1 zi inainte de calatorie am aflat, eu contactand agentia, ca hotelul s-a modificat si ca mi se ofera un alt hotel. Am refuzat hotelul propus si am solicitat banii inapoi, dar agentia a refuzat argumentand ca oblogatia lor e sa ofere un alt hotel si atat. Imi puteti spune, va rog, daca exista o prevedere legala care reglementeaza astfel de situatii sau contractul semnat e baza?
Multumesc
Depinde de modul în care e formulat contractul cu agenția,dacă scrie că oferă un hotrl x de x stele sau similar nu prea aveti ce face.Sesizati în scris ANPC si autoritatea de turism cu situatia prezentate..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare pachet turistic fara instiintarea turistului iacobpetrica iacobpetrica Buna ziua, sunt din Bacau si va descriu urmatoarea situatie pentru a obtine detalii juridice de specialitate. Am achizitionat in luna martie 2015 un pachet ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez banii de la agenția de turism? OanaMaria D OanaMaria D Buna ziua, situatia noastra este in felul urmator: in luna ianuarie am achiziționat un pachet de călătorie in valoare de 2200e pentru luna septembrie pentru ... (vezi toată discuția)