avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contractul de munca poate fi semnat în copie ( ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contractul de munca poate fi semnat în copie ( semnătura si ...

Contractul de munca poate fi semnat în copie ( semnătura si stampila scanata) de angajator și original de angajat?
Separat, daca activitatea unui angajat se desfășoară numai la sediul firmei, e ok sa scrie ca se desfășoară în mai multe locații?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:08, 27 Iulie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In opinia mea, c.i.m. trebuie semnat olograf/in original.

C.i.m. trebuie sa cuprinda locul de munca sau, in lipsa unui loc de munca fix, posibilitatea ca salariatul sa munceasca in diverse locuri.
Doctrina judiciară a statuat că locul muncii înseamnă localitatea și unitatea în care salariatul își desfășoară activitatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare la angajare camelia visla camelia visla Buna ziua! As dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru incheierea unui contract individual de munca. Mi-au fost cerute de catre angajator urmatoarele copii: ... (vezi toată discuția)
Loc de munca mobil sau fix? mnd mnd Buna ziua, Potrivit art.17 alin.(3) lit. b) din Codul Muncii, in CIM trebuie sa se inscrie locul muncii sau, in lipsa unui loc de munca fix, posibilitatea ... (vezi toată discuția)
Lipsa unui loc de munca fix Cislariu_Gica Cislariu_Gica Buna ziua. Cum trebuie sa apara scris in contractului unui angajat care lucreaza in domeniul constructiilor la o firma ce isi schimba aproape anual locul de ... (vezi toată discuția)