avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: SAF-T și facturarea electronică, obligatorii din 2022. Implementare și impact. Lectori: EY România. Joi, 27 Ianuarie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara , am înțeles ca in aprilie 2021 s a votat ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara , am înțeles ca in aprilie 2021 s a votat scutirea ...

Buna seara , am înțeles ca in aprilie 2021 s a votat scutirea de la plata cheltuielilor de întreținere a copiilor sub 3 ani, cel puțin în Camera Senatului, modificarea a fost publicata în Monitorul Oficial?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:22, 31 Iulie 2021
Copiii sub 3 ani vor fi din nou scutiti de la plata intretinerii doar dupa ce Parlamentul (si Camera Deputatilor) va adopta propunerea legislativa si aceasta va fi publicata in Monitorul Oficial.

Proiect de Lege pentru completarea articolului 82 din Legea nr.196/2018 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari şi administrarea condominiilor
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

A apărut proiectul de modificare și de completare a legii nr. 196/2018 privind asociațiile de proprietari din românia, inițiat de u.s.r. - așteptăm dezbateri pe această temă flory_mr flory_mr A apărut proiectul de modificare și de completare a Legii nr. 196/2018 privind Asociațiile de Proprietari din România, inițiat de U.S.R. - așteptăm ... (vezi toată discuția)
Copiii sub 3 ani sunt exceptati de la intretinere sau nu? valentinstan valentinstan Copiii sub 3 ani sunt exceptati de la intretinere sau nu? Stiu ca se adoptase in Senat dar urma si Camera Deputatilor. (vezi toată discuția)
Buna ziua. s-a dat cumva vreo lege care spune ca pana la varsta ... adm.borodi adm.borodi Buna ziua. S-a dat cumva vreo lege care spune ca pana la varsta de 3 ani, copiii nu se trec la cheltuielile Asociatiei de Proprietari? (vezi toată discuția)