avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am plecat in vacanta iar casa a ramas in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am plecat in vacanta iar casa a ramas in grija fostului ...

Buna ziua. Am plecat in vacanta iar casa a ramas in grija fostului sot fiindca si el inca locuieste aici. Intre timp dupa divort eu am mai facut o camera, bucataria am mutat o pe hol iar bucataria mare a devenit o camera iar camera in care locuiam eu am reamenajat o, cele 2 camere au ramas incuiate iar cand am revenit acasa erau descuiate plus geamurile deschise pe jumatate, ne a umblat prin lucruri, am sansa sa pot face ceva inafara de partaj pentru ca, chiar ma depaseste iar celelalte opțiuni le respinge,
Tin sa mentionez ca am toate chitantele de la materialele pe care le am folosit pentru a face camera, bucataria si pt a reamenaja camera mea, singura am facut totul nu mi a dat 1 leu.
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Iulie 2021
roxenp123, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:09, 31 Iulie 2021
Daca imobilul este bun comun doar prin partaj se poate rezolva.
Pentru o evacuare pana la finalizarea partajul incercati sa mergeti la avocat ca sa va analizeze atent cazul.
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Iulie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj fara sperante? istvan61 istvan61 Buna, am sa incerc sa schitez in mare situatia pentru ca povestea este mult mai lunga si mai c0mplicata Deci, in 2009 a murit tata si mama a ramas singura ... (vezi toată discuția)
Canalizare mfior mfior Locuiesc la parterul unui bloc.De mai multe ori mi-a iesit canalul in baie.Desi am anuntat vecinii si presedintele asociatiei, nu s-a facut nimic.Ultima data ... (vezi toată discuția)
Ce sanse sunt de evacuare? ContSters159442 ContSters159442 poate ma puteti ajuta cu un sfat.In 2011 februarie am divortat de fostul sot .In 2010 am obtinut o locuinta sociala de la primarie care l-am trecut ca titular ... (vezi toată discuția)