avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Distanță tomberoane de gunoi fata de o proprietate ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Distanță tomberoane de gunoi fata de o proprietate privata

La ce distanta poate amplasa pubele de gunoi, un dezvoltator, care a construit blocuri si un parc de joaca,fata de gardul unei proprietati private.Stiu ca fata de o casa se construeste la 10 m de geam. Dar fata de gardul care imprejmuieste gradina,casa aflandu-se la mai mult de 10 m.)
Cel mai recent răspuns: hob , utilizator 19:16, 8 August 2021
la orice distanta.....
Se respecta prevederile Ordin MS nr. 114/ 2010 cu modificarile si completarile ulterioare, art.4
Gasiti ordinul aici: [ link extern ]
Ordinul este din 2014.
Este vorba de Ordin MS nr. 119/ 2014. Link-ul era corect.

Alte discuții în legătură

Pubela gunoi menajer la asociatie de proprietari TakacsCsaba TakacsCsaba Buna ziua, Doresc sa va intreb la cati metrii trebuie sa fie pubela de gunoi de la geamul locatarului. Daca este sub distanta legala unde trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)
Hotarare consiliu de administratie distrugere proprietate vivi23ro vivi23ro buna ziua as dori sa stiu daca hotarirea luata in o sedinta a locatarilor de a amplasa de ex pubele de gunoi intr un loc considerat spatiu comun dar care a ... (vezi toată discuția)
Care este legea depozitarii gunoiului menajer Vasileiulia Vasileiulia Bună ziua! Sunt rezidenta intr-un bloc nou construit. Momentan pubelele pentru gunoi sunt depozitate în spatele blocului. Lângă blocul meu exista o vila ... (vezi toată discuția)