avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună, dacă vă rog, mă poate ajuta cineva cu un ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună, dacă vă rog, mă poate ajuta cineva cu un răspuns la ...

Bună, dacă vă rog, mă poate ajuta cineva cu un răspuns la următoarea problemă : cineva este cu pensie de boală gr 1,nedeplasabil,și trebuie să se prezinte la revizuire după un an de zile. Întrebarea este ce trebuie făcut pentru referatul de la neurologie și după aia prezentarea la comisie, dacă persoana respectivă este paralizată, neputându-se ridica din pat? Vă mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: emiliano zapata , utilizator 17:09, 4 August 2021
Pe baza unei scrisori medicale de la medicul de familie, comisia vine la domiciliu în astfel de cazuri:
Pentru persoanele nedeplasabile ( în cazul în care acest fapt reiese din scrisoarea medicală emisă de medicul de familie), evaluarea complexă se va efectua la domiciliul/reședința persoanei în cauză.

[ link extern ]
Căutați informații pe site-ul DGASPC-ului de care aparțineți.

Cum se procedează pentru referatul de specialitate al neurologului nu știu să vă spun, însă cu siguranță dacă întrebați medicul care i-a făcut primul referat o să vă dea detalii.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mulțumesc mult, respect!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Document pensia de invaliditate oanacami oanacami Ce act pot duce la revizuirea medicala a pensiei invaliditate daca nu am medic de familie si nu am completat planul recuperator? (vezi toată discuția)
Bani in plus la pensie pentru avc cu paralizie? cris_maria cris_maria Buna ziua, bunica mea a facut un accident vascular cerebral cu paralizie pe partea stanga, in momentul de fata avand nevoie de ingrijitor permanent.Oare ar ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap ANILIX ANILIX Mama mea este operata de anus contra naturii de 14 ani .Are dreptul la pensie de handicap?si cit ar fi pensia?Ce ar trebui sa faca? (vezi toată discuția)