avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am o problema foarte mare. Nu reusesc sa gasesc pe ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am o problema foarte mare. Nu reusesc sa gasesc pe cineva care ...

Am o problema foarte mare. Nu reusesc sa gasesc pe cineva care sa-mi faca proiectul de debransare pentru Radet astfel incat sa depun documentatia pana la data limita de 31 august.
1) Exista vreo cale legala prin care sa obtin o prelungire a acestui termen sau sa oblig Termoenergetica sa-mi primeasca proiectul dupa acest termen?
2) Ce se intampla daca ma debransez ilegal? In afara de acea amenda de 1000 de lei?
Sunt disperat pentru ca nu vreau sa raman fara caldura si iarna aceasta. Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 6 August 2021
ionita_emil, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 20:56, 9 August 2021
Pentru proiect puteti contacta birou de arhtecti sau puteti solicita direct la regie lista celor cu care colaboreaza pentru executat proiecte tehnice
Se poate prelungi termenul,dar este procedura complexa
debransarea ilegala constituie contraventie
Trebuie sa cunoasteti ca existe variante de asigurat confortul termic in propriette ex =plasmele care au avantajul ca nu consuma energie electrica,gaze,apa si nu necesita efort suplimentar periodic cu verificarile din 2 in 2 ani
Imi puteti spune procedura pt prelungire? multumesc
Pana una-alta, dvs. trebuie sa aveti acordul as. prop. si a vecinilor dvs., afectati de debransare (sus-jos, drepta stanga).
Proiectul - da, este un mare proiect, asemanator cu al avocatului Sova, pentru construirea unei autostrazi (nu spui care)... Daca aveti aprobarile de mai sus, chemati un instalator dotat cu un autogen si va intocmeste proiectul in 30 de minute. Poate sa va faca si o schita...
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare ilegala radet Bbn Bbn Buna ziua, M-am debransat ilegal de la RADET deoarece nu am mai avut cand sa depun cererea (dupa 15 august nu mai primeau cereri). Toti din bloc au ... (vezi toată discuția)
Centrala termica bucurestinr3 bucurestinr3 Buna ziua, Locuiesc la bloc si as vrea sa imi montez o centrala termica electrica de apartament. Puteti va rog sa-mi spuneti daca in aceasta situatie ... (vezi toată discuția)
Debransare radet Dona Keppa Dona Keppa Furnizorul meu de agaent termic, Radet, nu-mi aproba dosarul pentru debransare, normal, n-are niciun interes!!! Nu inteleg de ce trebuie sa ai aprobare de la ... (vezi toată discuția)