avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum trebuie sa arate o cerere pentru un apartament ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum trebuie sa arate o cerere pentru un apartament care nu va ...

Cum trebuie sa arate o cerere pentru un apartament care nu va fi locuit o anumite perioada de timp?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: alina_25 , utilizator 22:47, 10 August 2021
Care e obiectul cererii ?
Faptul ca apartamentul nu va fi locuit cateva luni de zile .
Catre cine doamna, cererea si cu ce scop?
Catre asociatie sa scoata persoanele de la intretinere ?
Fiti mai clara.
Oricum, va adresati cui va adresat, apoi subsemnatul, solicit..de la data de.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu va ajuta sa nu aveti cheltuieli de intretinere, veti fi scutita doar de cele care se impart pe numar de persoane (foarte putine), restul care se impart pe CPI (ce tin de proprietate) ramin in continuare. Nu exista un formular tip, e o cerere adresata presedintelui de asociatie, ca incepind cu data X pina in data Y numarul de persoane ce locuiesc la adresa Z va fi 0. Declarati indecsii pentru contorii de apa in data X.
Ok stiam ca unele cheltuieli nu se scad chiar daca nu locuieste nimeni in un apartament de aia acea persoana vrea sa faca si direct debit prin banca pentru a fi platite mereu acele cheltuieli dar nu avea rost sa mai plateasca si gunoi si apa calda si rece plus pierderi ea nelocuiind acolo.
Ultima modificare: Duminică, 8 August 2021
alina_25, utilizator

Alte discuții în legătură

Rubricile tabelului de plata a intretinerii Nickk22 Nickk22 La noi in asociatie s-au ivit discutii asupra rubricilor pe care trebuie sa le contina tabelul cu plata intretinerii lunare. Si se face referire la consumul de ... (vezi toată discuția)
Renovare. scoatere persoane de la intretinere Irina_sebea Irina_sebea Buna seara, 1. As dori sa stiu, daca in cazul unui apartament dintr-un bloc, pe timpul unei renovari timp de 1 luna de zile, dar si pentru faptul ca ... (vezi toată discuția)
Cerere de scutire de la cotele de intretinere cornelusha cornelusha Buna seara, o prietena m-a intrebat astazi daca exista o modalitate de a fi scutita de la plata cotelor de intretinere la un apartament pe care il are in ... (vezi toată discuția)