avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum trebuie sa arate o cerere pentru un apartament ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum trebuie sa arate o cerere pentru un apartament care nu va ...

Cum trebuie sa arate o cerere pentru un apartament care nu va fi locuit o anumite perioada de timp?
Multumesc!
Nu exista tipizat standard
Redactati cerere catre asociatiad eproprietari in atentia presedintelui de asociatie,in care informati ca incepand cu data X ,in apartamentul Y ,urmeaza sa nu fie locuit pana la data A
Solicitati consemnarea indexuri consumuri individuale eventual sigilare vane si ca in perioada cat imobilul nu este locuit ,persoana de contact pentru situatii neprevazute=inundatie,etc este ,numitul B numar telefon
Un avocat i-a zis un fel de model de cerere.
Domnule Presedinte,
Subsemnata X proprietara in cadrul Asociatiei de Proprietari y va aduc la cunostiinta ca incepand cu 1 .10.2021 nu va mai locuii nimeni la aceasta adresa vreme de vreme de 7 luni in acest sens solicit scoaterea de la plata cheltuielilor comune pe cota parte persoana.
Mentionez ca pe luna septembrie 2021 voi avea un consum de 2 mc apa rece oblingandu-ma sa platesc diferenta la intoarcere in cazul in care consumul va fi mai mare .
De asemenea precizez ca in absenta mea nu am permis nimanui sa intre in apartament pentru diverse motive.

Data Nume prenume semnatura

Domnului presedinte al asociatiei de proprietari Y
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bun baiat avocatul acesta. Chiar a scris ca: solicit scoaterea de la plata cheltuielilor comune pe cota parte persoana?

Una peste alta, la noi la tara, merge, dar dvs. - la scoala, cum ati invatat sa intocmiti o cerere?
solicit scoaterea de la plata cheltuielilor comune pe cota parte persoana.

L nr 196/2018 obliga proprietarul sa achite lunar c/v cote comune si individuale-indiferent daca apartamentul este sau nu locuit-functie de existenta aparatelor de contorizat individual
Daca avocatul a solicitat exonerarea de la obligatia platii parti comune,evident nu stapaneste dispozitiile in vigoare care guverneaza infiintarea,organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari
Scuze am scris gresit !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rubricile tabelului de plata a intretinerii Nickk22 Nickk22 La noi in asociatie s-au ivit discutii asupra rubricilor pe care trebuie sa le contina tabelul cu plata intretinerii lunare. Si se face referire la consumul de ... (vezi toată discuția)
Renovare. scoatere persoane de la intretinere Irina_sebea Irina_sebea Buna seara, 1. As dori sa stiu, daca in cazul unui apartament dintr-un bloc, pe timpul unei renovari timp de 1 luna de zile, dar si pentru faptul ca ... (vezi toată discuția)
Cerere de scutire de la cotele de intretinere cornelusha cornelusha Buna seara, o prietena m-a intrebat astazi daca exista o modalitate de a fi scutita de la plata cotelor de intretinere la un apartament pe care il are in ... (vezi toată discuția)