avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Pot sa-mi fac cabinet individual de consilier de ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Pot sa-mi fac cabinet individual de consilier de dezvoltare personal, cod cor 242 324 ? În ce clasa CAEN se încadreaza aceasta profesie ca să-mi pot face un PFA sau SRL ?

Buna ziua! Vreau să profesez aceasta meserie : Consilier pentru dezvoltare personală, cod cor 242324. Pot să-mi deschid un cabinet? Care este codul CAEN pentru a putea practica aceasta profesie, PFA sau SRL ?

Alte discuții în legătură

Codul caen pentru consilier pentru dezvoltare personala Radu365 Radu365 Doresc sa deschid un PFA. Va rog sa ma ajutati! Care este codul CAEN pentru \\\\"consilier pentru dezvoltare personala\\\\" cod cor 242324 ? pentru deschiderea ... (vezi toată discuția)
Pagina astrologica Daria8 Daria8 Buna ziua Doresc sa deschid o pagina astrologica (pfa sau srl?) in cazul unui pfa beneficiez de deducerea de 40% la impozit ca urmare a drepturilor de autor ... (vezi toată discuția)
Un consilier juridic poate presta servicii in calitate de pfa? OANA GORAN OANA GORAN am uarmatoarea nelamurire: un consilier juridic poate presta servicii juridice in calitate de pfa, se poate ??? daca da, ce presupune acest lucru.?? va ... (vezi toată discuția)