avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice valoarea contractului de concesiune a serviciului de ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

valoarea contractului de concesiune a serviciului de salubrizare

Va rog mult sa ma lamuriti si pe mine referitor la stabilirea valorii unui contract de concesiune a serviciului de salubrizare. Care sunt criteriile pentru stabilirea valorii contractului? Ce factori se iau in considerare? Redeventa este diferita de valoarea contractului? Mai exact, ce diferenta este intre redeventa pe care trebuie sa o platim catre autoritatea contractanta si valoarea contractului de concesiune a serviciului de salubrizare? Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: MANTA FLORIN CATALIN , utilizator 00:13, 11 Ianuarie 2010
nu stie nimeni sa ma lamureasca in aceasta problema?
Valoarea contractului de concesiune se stabileste in functie de valorile care reies din preturile oferite in cadrul licitatiei deschise sau a negociere cu anunt prealabil deoarece concesiunea se poate face numai in aceste doua modalitati.Redeventa se poate stabili de catre autoritatea contractanta prin caietul de sarcini, documentatie de atribuire care este in prealabil aprobata printr-o hotarare de consiliu l;ocal ,sau poate rezulta tot in urma ofertelor daca era criteriu de atribuire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redeventa danatmr9 danatmr9 Buna ziua! Pentru o licitatie la care vreau sa particip unul din criteriile de atribuire arata astfel: 1 Pretul ofertei 10.00% Descriere: Redeventa - se ... (vezi toată discuția)
Contracte de concesiune, stabilirea redeventei mirceaione mirceaione Posed o curte de 250 mp luata in concesiune de la primarie,in contract nu scrie cum au stabilit impozitul. Am o mare rugaminte: care sunt actele normative IN ... (vezi toată discuția)