avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Comunicarea actelor de procedură, se face electronic ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Comunicarea actelor de procedură, se face electronic acum? E ...

Comunicarea actelor de procedură, se face electronic acum? E vorba despre o decizie de respingere a apelului. În formă fizică nu se mai comunică?
Cel mai recent răspuns: Silvia1945 , utilizator 16:22, 22 August 2021
Și noi suntem curioși pe aceeași speță. Suntem bătrâni, nu ne descurcăm cu tehnologia. Nu mai funcționează Poșta în comunicarea acelor acte?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probe digitale in litigii de munca justice123 justice123 Buna ziua, pot depune inscrisurile dovezi sub forma digitizata (pe un CD sau DVD) in instanta? Respectiv sa dau o declaratie pe propria raspundere in loc ... (vezi toată discuția)
Comunicarea soluţiei prin mijlocirea grefei instanţei aidu aidu Ce rost are comunicarea soluţiei prin mijlocirea grefei instanţei? ART. 396 (1) În cazuri justificate, dacă instanţa nu ia hotărârea de îndată, ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva solutiei procurorului, trimitere prin e-mail KLTM KLTM Buna ziua, Plangerea impotriva solutiei procurorului, adresata prim procurorului, judecatoriei, se poate transmite si prin email daca are toate datele de ... (vezi toată discuția)