Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pot cere in instanta nulitatea acelui act de radiere?

Buna ziua
Am urmatoarea situatie. Am cumparat acum 1 an un curs online destul de scump care trebuia sa tina 4 luni ( 16 saptamani). Dupa 4 saptamani am fost exclusa de la curs de unul dintre traineri care este si proprietarul firmei si nu am terminat cursul si nici banii inapoi nu i-am primit. Am facut plangere la politia economica si protectia consumatorului unde nu s-a rezolvat nimic. Am chemat firma in judecata pentru recuperarea prejudiciului si avem infatisare in 24. 08. 2021 dar saptamana asta ei au depus la dosar o hartie prin care se cere anularea procesului pe motiv ca au radiat firma. Mentionez ca au radiat firma a doua zi dupa ce au primit citatia pentru proces. Pot cere in instanta nulitatea acelui act de radiere? Sau ce se poate face?
Ultima modificare: Duminică, 15 August 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cine are obligatia de a plati amenda? adrianaparlea adrianaparlea In anul 2006 am vandut o masina in baza unui proces verbal facut de mana,cu martor( nelegalizat), C.I. originala ramanand in posesia mea. Intre timp masina s-a ... (vezi toată discuția)
Lichidare firma - opozitie anaf CostinIancu CostinIancu Buna ziua, Am situatia urmatoare: am facut demersurile pentru a-mi inchide firma. In prima etapa am publicat hotararea in Monitorul Oficial. Pentru etapa ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine data incetare contract de munca. Vladut754 Vladut754 Figurez angajat la o firma din 2021, in aceea perioada eram student la facultate si firma asta ne-a abordat pe noi studentii sa participam la diferite cursuri ... (vezi toată discuția)