latka 
	    	Utilizator

latka 
	    	Utilizator	    

Ionut.ion 
	    	Utilizator

Ionut.ion 
	    	Utilizator	    

Dr.Virgil Dan  Amza 
	    	Evaluator

Dr.Virgil Dan  Amza 
	    	Evaluator	    

Dr.Virgil Dan  Amza, Evaluator
 Dr.Virgil Dan  Amza, Evaluator 	
			~ final discuție ~
 alex_cernea	                   

Buna ziua!as vrea si eu o mana de ajutor cu privire la o problema de interes .Care este modul de calcul al contributiilor proprietarilor apartamentelor dintr ... (vezi toată discuția)
	                    alex_cernea	                   

Buna ziua!as vrea si eu o mana de ajutor cu privire la o problema de interes .Care este modul de calcul al contributiilor proprietarilor apartamentelor dintr ... (vezi toată discuția)

Adicotin	                   

Bună ziua. Dacă am apometrele in garanție, declar consumul lunar corect, cum e legal să se plătească pierderile : pe apartament sau pe persoane? ... (vezi toată discuția)
	                    Adicotin	                   

Bună ziua. Dacă am apometrele in garanție, declar consumul lunar corect, cum e legal să se plătească pierderile : pe apartament sau pe persoane? ... (vezi toată discuția)

Fulg	                   

Cum se plateste vidanjarea, la nr de persoane sau la cota indiviza?  (vezi toată discuția)
	                    Fulg	                   

Cum se plateste vidanjarea, la nr de persoane sau la cota indiviza?  (vezi toată discuția)