avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cât de constituțională este legea 118/2019?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cât de constituțională este legea 118/2019?

Cât de constituțională este legea 118/2019?
Cel mai recent răspuns: Marinalucianandrei , utilizator 03:20, 21 Aprilie 2022
Asta o poate spune doar CCR.
Nu este constitutionala, este o lege inumana, nazista discriminatorie si multe altele, demigreaza si dezumanizeaza mii de oameni nevinovati,daca aceasta lege poate fi aplicata intr.un stat care pretinde ca este european , atunci este un infern, in lege pedofili sunt amestecatii cu traficamtii etc ca si o ciolomada fara a se tine cont de discrepanta faptelor, mai mult fiecare ar putea fi judecat si tratat de o instanta judecatoreasca iar in functie de decizia instantei ar putea fi pus sa fie supus unei asemenea legi si atunci pe diferite categorii in functie de gravitatea faptei, astfel legea 118/2019 infiintata de un grup de parlamentari incopetenti judeca o parte din populatia tarii si ii condamna pe viata la abuzuri presiuni amenintari etc astfel daca nu se supun si nu se semneaza la sectii de politie vor fi aruncati in inchisori, Ei se ascund sub paravanul violatorilor pedofililor recenti astfel incat paravanul sa fie cat mai intemeiat,insa se poate vedea de pe luna incopetenta cu care aceasta ciolomada a fost infiintata, tragand pe cei care au fost reabilitati,au trecut zeci de ani, ori care au fost judecati dupa un sistem slab si corupt,daca este sa recunoastem,pana in anii 2005 justitia era abuziva si nedreapta, astfel ca majoritatea au suferit,au acceptat,au ispasit, au uitat, dar iata ca mintile diavolesti le reaminteste si vreau sa ii recondamne pe viata la presiuni si amenintari sub paravanul de a proteja,Concluzia. Fiecare persoana abuzata de politia Romana sa deschida proces impptriva legii, sa o atace la CCR Dar sa nu se opreasca aici Trebuie sa CEREM TOTII DESPAGUBIRI MORALE STATULUI ROMAN, si sa nu ne lasam , asa cum ei ar vrea sa ne condamne pe viata, asa si noi sa.i atacam sai facem de rusine in EUROPA ca asa ceva sa nu se mai intample, Intentati procese, numai impreuna vom reusi.

MHDI a scris:

Cât de constituțională este legea 118/2019?

Toti cei afectati,va invit sa ne alaturam pe Facebuk In grupul
Legea Nazista 118/2019
Acolo o sa discutam si sa ne strangem cat mai multi in cautare de solutii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna, vin si eu cu o intrebare si gasirea unei soliti privind ... Andi Dosian Andi Dosian Buna, vin si eu cu o intrebare si gasirea unei soliti privind aceasta lege criminala Legea 118/2019 Registrul sex offenders si o lege foarte abigua prin care o ... (vezi toată discuția)
Drept penal legea 118 din 2019 ref. registrul national automat etc . rog ... radutel radutel Legea 118 din 2019 ref. registrul national automat etc . Rog opinie referitoare la posibilitatea refuzului prelevarii de probe biologice , amprente , etc . Pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , in legătura cu legea 118/2019 ... exista vreo cale ... Carolinaaa Carolinaaa Buna ziua , in legătura cu legea 118/2019 ... exista vreo cale de atac ? Au trecut 35 de ani de când am fost condamnat ,fără alte antecedente penale , ... (vezi toată discuția)