Am si eu o intrebare legata de corectarea adresei imobilului de pe actul de proprietate al apartamentului parintilor mei, obtinut de acestia inainte de '89.
Problema este ca adresa scrisa in actul de proprietate este gresita : Trebuia sa fie Strada "X" numarul 15, dar scrie Strada "X" numarul 11 in act ! Asta genereaza multe discutii mereu cand fac un nou contract cu diferiti furnizori de servicii (energie electrica, internet, etc..), sau cand imi reinnoiesc buletinul de exemplu.
Cum se poate remedia asta? Pt. a putea inchiria/vinde acest apartament pe viitor imi imaginez ca adresa din actul de proprietate trebuie sa fie corecta,
Se poate rezolva la notar? La primarie? In ce mod ?
In principiu la emitentul actului, societatea vanzatoare de la acea vreme, daca mai exista, notariatul de stat - caz in care trebuie sa va adresati Camerei Notarilor Publici din judetul respectiv care va av spune daca notarul care a semnat actul este in functie sa faca rectificarea, daca nu, cine ii detine arhiva.......trebuie vazut cine a vandut
Sunt sanse mari ca societatea vanzatoare de la acea vreme sa nu mai existe din pacate, deci imi ramane sa ma adresez Camerei Notarilor Publici se pare.