Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Apel-rugaminte procedura Vă rog să mi spuneți dacă există ...

Apel-rugaminte procedura
Vă rog să mi spuneți dacă există posibilitatea ca la cererea de apel sa fie facute completări, înainte de termen(mai sunt 15 zile până la termen)? Sub ce formă?
Am impresia că ceva nu a fost punctat suficient de bine
Mulțumesc!.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Septembrie 2021
Ionut#, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:31, 1 Septembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cererea se putea completa modifica doar in interiorul termenului de apel.Puteti puncta aspectele respective în scris le numiti concluzii scrise dar dacă sunt motive noi de apel care nu au fost prinse în apelul formulat nu vor fi luate în considerare...
Ultima modificare: Miercuri, 1 Septembrie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Mulțumesc pentru raspuns. Deci, înainte de termen pot face o adresă privind concluzii scrise?

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Cererea se putea completa modifica doar in interiorul termenului de apel.Puteti puncta aspectele respective în scris le numiti concluzii scrise dar dacă sunt motive noi de apel care nu au fost prinse în apelul formulat nu vor fi luate în considerare...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se depun concluzii scrise ? Pompilui Avram Pompilui Avram In urma unei dezbateri in sala de judecata la un apel , se mai depun concluzii scrise ? (vezi toată discuția)
Posibilitate depunere concluzii intre doua amanari Sergiu92 Sergiu92 Buna ziua, Partaj, ultimul termen s-a numit \"amana pronuntarea\", de fapt ar fi fost primul termen la care s-ar fi pronuntat. Inaintea acestui termen urma ... (vezi toată discuția)
Art. 471, ce se intampla cu motivele de apel?? aidu aidu Potrivit art. 471 din NCPC, procedura scrisa a apelului se va desfasura la prima instanta. Astfel, apelul, si cand este cazul, motivele de apel se depun la ... (vezi toată discuția)