avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Medlife refuza sa-mi elibereze factura sau anexa cu ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Medlife refuza sa-mi elibereze factura sau anexa cu serviciile platite

Incerc de 2 saptamani, fara succes, sa obtin de la Medlife o factura, sau o anexa la factura, din care sa reiasa ce anume am platit.
In prezent, sunt in imposibilitatea de a deconta 3360 de RON de la asigurator, din cauza ca Medlife nu imi elibereaza o hartie care nu costa nimic si a carei completare dureaza mai putin de 5 minute.
Asiguratorul are nevoie sa stie care sunt serviciile pe care le-am platit, in mod evident, pentru a le putea deconta. Am primit niste justificari halucinanate, de genul "Societatea noastra presteaza servicii medicale compactate si concepute pe pachete medicale". De parca as fi cerut lista de consumabile si oameni-ore consumate pentru spitalizarea copilului meu !
Tot ce am cerut e sa scrie pe factura "2 zile de spitalizare", ca asta e serviciul pe care l-am platit.
Mi se pare un abuz strigator la cer. Legal, au dreptul sa imi refuze cererea?
Cel mai recent răspuns: MagdaGala , utilizator 20:58, 10 Octombrie 2025
Voiam sa-mi cer scuze domnului Popa Gheorghe (la discutia care a fost moderata).
Ce lipseste din mesajul meu initial (si nu am realizat) e precizarea ca am primit o factura, doar ca e una cu care nu pot sa fac nimic, pentru ca pe ea scrie doar "Servicii Medicale".
E fix aceeasi problema ca cea reclamata aici - www.avocatnet.ro/forum/discu...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua, am aceeași problema, nu trimit factura detaliata, sau devizul la factura. Am plătit toată suma și o parte din ea as putea deconta.
Ce sa fac?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! va rog sa-mi spuneti daca un spital privat este obligat ... paul gabriel paul gabriel Buna seara! Va rog sa-mi spuneti daca un spital privat, din punct de vedere legal, este obligat sa-mi elibereze factura detaliata pentru serviciile ... (vezi toată discuția)
Factura fiscala fara detalii poate fi contestata? ion + ion + Am primit servicii medicale de la un spital privat. Mi-a cerut un angajament de plata cu gratie de cateva zile dupa care voi fi penalizat si pe care l-am ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de spitalizare in urma unui accident yvar2005 yvar2005 In urma unui accident rutier au fost spitalizate sotia 12 zile ,fiica si nora cate 11 zile ,autorul accidentului fiind fiul meu [derapare si izbire de un pom]. ... (vezi toată discuția)