avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1183 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bani de liceu
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bani de liceu

Bună seara!
Da am 18 ani si sunt ele in clasa a 12a so continui școala mai pot face pentru bani de liceu?
Si daca da ,care ar fi actele mesaje sa inteleg ca nu sar mai duce mama ,ar trebui eu sa fac actele?
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Septembrie 2021
Alex_toma3, utilizator
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 07:12, 5 Septembrie 2021
Bună ziua,

Toți liceenii care îndeplinesc condițiile beneficiază de acei bani, deci și elevii majori.
Într-adevăr poți depune tu documentele, însă nu s-a modificat nimic în această privință pentru că ai devenit major. Trebuie să le ai pe toate cele depuse până acum.

Singura diferență este că, de anul acesta, declarația notarială pe propria răspundere a mamei (sau a ambilor părinți, dacă nu au avut niciunul venituri în ultimele trei luni) este gratuită - nu ar trebui să i se ceară bani la notariat atunci când i se întocmește.

Revino pe forum dacă ai nevoie de detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Privarea de libertate....in scoli AlexMihus AlexMihus As vrea sa va intreb daca este legala \\\\"sechestrarea\\\\" elevilor in institutiile de invatamant. In liceul in care invat, elevilor le este interzis sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! stiu ca probabil suna deja cliseic si sunt pre multe ... blair.dee blair.dee Buna ziua! Stiu ca probabil suna deja cliseic si sunt pre multe intrebari de genul puse pe forumuri doar \"ca sa se rada\" sau din alte motive. Dar pentru ... (vezi toată discuția)
Am facut o poza unui profesor falsa andreiutzu332 andreiutzu332 Am facut o poza unui profesor in care acesta nu este ceea ce pare si a venit politia la liceu sa sterg pozele cu acesta.. De frica nu am inteles ce pot patio ... (vezi toată discuția)