avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Fostul meu sot a decedat in Spania impreuna ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Fostul meu sot a decedat in Spania impreuna avem o ...

Buna ziua
Fostul meu sot a decedat in Spania impreuna avem o fetita el a cumparat o casa prin credit ipotecar impreuna cu concubina lui cu care mai are un baiat tin sa precizez ca el avea asigurare de viata . Fetita mea are dreptul la aceea casa? si daca DA care ar fi pasii de urmat . Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:18, 13 Septembrie 2021
Bunurile sunt în România, Spania sau în altă țară?
Era rezident, cetățean spaniol?!
Altfel... Greu de dat un răspuns...
bunurile sunt in Spania iar el era rezident

contactati un avocat acolo.
copilul dvs are drept de mostenire egal cu celalalt copil, dar are de platit si creditul , aferent cotei, deci nu stiu daca are sens sa va agitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt divortat de 12 ani si traiesc in concubinaj de 10 ani. concubina ... tudor_11 tudor_11 sunt divortat de 12 ani si traiesc in concubinaj de 10 ani. concubina aste vaduva de 14 ani, sotul decedat in accident de munca in spania,ea avand pensie de ... (vezi toată discuția)
Am o fetiță de 4 ani, al cărei tată a decedat de curând într-un accident de mașină. rudele acestuia spun că minora este obligată prin lege să facă înmormântarea tatălui, este adevărat? mariaevelina mariaevelina Buna ziua - Sunt mamica unei fetite de 4 ani. Sunt divortata de tatal ei iar ulterior acesta a decedat in ac de masina. Rudele defunctului spun ca legal fica ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa bunici - provincie Camina33 Camina33 Buna ziua, Am sa incerc sa detaliez cat mai clar posibil aceasta speta. In urma cu 3 ani a decedat tatal meu, 6 luni mai tarziu a decedat fratele lui, ... (vezi toată discuția)