avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... tutela copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

tutela copil

concubina a plecat cu copilul la parintii ei si refuza accesul tatalui la copil pot sa iau copilul de exemplu dintr-un loc public si sa-l duc acasa?da,copilul este pe numele meu si locuim la aceeasi adresa pe buletine.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Ianuarie 2010
masone, utilizator
Cel mai recent răspuns: spiridon vasilica , utilizator 14:37, 10 Ianuarie 2010
Copilul este recunoscut de dvs.? daca da, aveti aceleasi drepturi ca si mama , asa incat, daca nu reusiti sa o aduceti inapoi, adresati-va ci o cerere instantei , in vederea stabilirii unui program de vizita si de petrecere a timpului cu minorul , sau ,daca va doriti , puteti cere chiar si custodia copilului.
Aveti aceleasi drepturi ca si mama.
e adevarat ca aveti aceleasi drepturi ca si mama.
insa nu veti putea lua copilul asa, pur si simplu de la gradinita,de ex, fara instiintarea mamei.:(
v'ati referit la luarea copilului dintr'un loc public si dus acasa la dv.
Dar concubina are dreptul sa-l ia de la cresa si sa-l duca unde vrea ea fara sa ma interbe pe mine?ati spus ca avem aceleasi drepturi.Nu mai inteleg nimic.
Pana acum scoteam eu copilul de la cresa,acum am nevoie de acceptul mamei?Astea sunt cele mai delicate probleme din viata si nu pot intelege de ce daca ea a facut pasul acesta eu nu mai pot sa vad sau sa-mi iau copilul in brate pana nu am o decizie sau o hotarare judecatoreasca.Este normal ca eu de ex.sa interzic mamei sa mai vada copilul pana nu are patalama la mana de la judecatorie.Astea sunt cele mai mari abuzuri asupra sufletului unui om.Sa ia copilul tau de langa tine dupa ce ai dormit in acelasi pat timp de doi ani.nu stiti ce e in sufletul meu dac nu ati trecut prin asa ceva.

Alte discuții în legătură

Gradinita refuza vizitarea copilului de catre tata + program vizitare clau30 clau30 Buna ziua As dori sa aflu parere dv asupra a 2 aspecte In primul rand sunt tatal unui baietel de 3 ani si 2 luni totodata divortat de 2 ani.In timpul ... (vezi toată discuția)
Drept de vizita minor in urma unei sentinte ramase definitive catacata2011 catacata2011 Buna ziua, sunt extrem de nelamurit in privinta dreptului mamei de a vizita minorul care locuieste cu mine in conditiile in care prin sentinta judecatoreasca ... (vezi toată discuția)
Stabilirea programului de vizita si a pensiei alimentare pentru minor. cremus cremus Buna ziua! Numele meu este Remus. Ma confrunt cu urmatoarea situatie: in urma unei relatii de concubinaj de aprox. 3 ani a rezultat minorul Matei in varsta ... (vezi toată discuția)