avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna! De ce firmele cu B.O. sau C.E.C refuzate sunt ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna! De ce firmele cu B.O. sau C.E.C refuzate sunt inscrise ...

Buna!
De ce firmele cu B.O. sau C.E.C refuzate sunt inscrise in RNPM,iar cele cu hotarare judecatoreasca executorie, nu se inscriu in RNPM?
Cel mai recent răspuns: SM985 , utilizator 14:34, 18 Septembrie 2021
Prin 2020 a fost modificată legea. Astfel, titlurile executorii sub semnătura privata, se înscriu în arhiva pentru a putea fi puse în executare.
Aceasta obligativitate nu se aplică hotărârilor judecătorești pentru a putea fi puse în executare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul de a parasi spatiul inchiriat Andr33agav Andr33agav Buna ziua, Am urmatoarea speta: Am incheiat un contract de inchiriere, pe un spatiu, cu proprietarul unei cladiri, acesta producand efecte de la 1 ... (vezi toată discuția)
Procedura inscriere in aegrm a unui contract de imprumut sub semnatura privata geid geid Buna ziua, Doresc sa aflu procedura propriu-zisa de urmat pentru a inscrie in registrul AEGRM a unui contract de imprumut (de consumatie) sub semnatura ... (vezi toată discuția)
Contractul de inchiriere - titlu executoriu virgo19 virgo19 Buna ziua, Am citit undeva ca, conform NCPC, contractul de inchiriere inregistrat la anaf constituie titlu executoriu. Vreau sa stiu daca este adevarat. Am ... (vezi toată discuția)