gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

Doar scandal și țipete, abuzuri emoționale, bautura, jocuri pe calculator și statul la filme, cam asta face el toată ziua când vine de la servici. Mai nou, a început sa ma scuipe, sa ma umilească, și sa ma jignească în fata copiilor.
 gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 iulia_79 
	    	Utilizator

iulia_79 
	    	Utilizator	    

iulia_79, utilizator
 iulia_79, utilizator 	
			 OvidiuF. 
	    	Utilizator

OvidiuF. 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

apoi mi-am retras plangerea in instanta si evident ca ne-am impacat
ar in caz de partaj zice ca va ramane cu casa si mie imi va da ratele platite pana acum,
~ final discuție ~
 ADANNA	                   

Buna seara,
In curand vom incepe procesul de divort si, drept sa va spun,  legat de partaj,  nu stiu cum e mai bine ptr copiii mei...
Desi am vb cu un ... (vezi toată discuția)
	                    ADANNA	                   

Buna seara,
In curand vom incepe procesul de divort si, drept sa va spun,  legat de partaj,  nu stiu cum e mai bine ptr copiii mei...
Desi am vb cu un ... (vezi toată discuția)

Bodand	                   

Bună ziua! Am o problemă mai complicată: părinții meu au avut un apartament pe care intenționau să mi-l dea mie. Înainte de căsătorie, din motive mai ... (vezi toată discuția)
	                    Bodand	                   

Bună ziua! Am o problemă mai complicată: părinții meu au avut un apartament pe care intenționau să mi-l dea mie. Înainte de căsătorie, din motive mai ... (vezi toată discuția)

trailer1234	                   

Buna seara! Daca ati putea sa imi raspundeti, ar putea fi vreodata un chirias evacuat din apartament atat timp cat nu i-a fost reziliat contractul de ... (vezi toată discuția)
	                    trailer1234	                   

Buna seara! Daca ati putea sa imi raspundeti, ar putea fi vreodata un chirias evacuat din apartament atat timp cat nu i-a fost reziliat contractul de ... (vezi toată discuția)